Smink & Makeup

Estee Lauder Pretty Naughty tavaszi kollekció

2013. február 04. Katushka

Az Estee Lauder tavaszi kollekció egyike a Pretty Naughty kollekció. Ezek a közepesen visszafogott pasztell színek egyben hordhatóak egyszerű nappali smink gyanánt, de készíthető belőle dögös party smink is. Egyszerre játékos, de mégsem túl édes. A kollekció minden téren kiegészíti egymást. A pasztell rajongók szinte azonnal szerelembe esnek a kollekció láttán.

Estee-Lauder-Spring-2013-Pretty-Naughty-Collection-Promo.jpg

Estee-Lauder-Spring-2013-Pretty-Naughty-Collection.jpg

Pure Color Five Color EyeShadow Palette in Pretty Naughty - Szemhéjpúder paletta

Ez a paletta nagyon jól kombinálja a világos, a sötét, a pasztell és az élénk színeket. A rózsaszín nagyon szépen kiemeli a szem ártatlanságát. A paletta közepén található sötétszürke enyhén csillámlik, mely szinte minden szemszínhez nagyon jól passzol. A középbarna színnel nappali és füstös sminket is készíthetünk, a bevállalós hölgyek pedig kísérletezhetnek a paletta kék és lila árnyalataival. A paletta természetesen tartalmazza a szokásos kiegészítőket, melyek megkönnyítik a festék felvitelét, aplikátorokat és egy tükröt.

Pretty Naughty – pasztell kék, pink, lila, csillámló sötét szürke, natúr bézs

Estee-Lauder-Spring-2013-Pure-Color-Five-Color-EyeShadow-Palette-Pretty-Naughty.jpgPure Color Intense Kajal EyeLiner Duo in Black/Blue - Szemceruza

Ezt a palettát nagyon jól kiegészíti a két végű szemceruza duo. A fekete színnel kiemelhetjük a szemet és füstösíthetjük, a kékkel pedig harmóniába hozhatjuk az alsó és a felső szemhéjat.

  • Black/ Blue - Kék-fekete

Estee-Lauder-Spring-2013-Pretty-Naughty-Collection-Products_2.jpgPure Color Illuminating Powder Gelée Blush in Tease - Pirosító

Egyedi formulájának köszönhetően egyben pirosító is és fényvisszaverő hatásának köszönhetően fiatalos üdeséget adó highlighter is.

  • Tease – közép rózsaszín

Estee-Lauder-Spring-2013-Pure-Color-Illuminating-Powder-Gel-Blush-Tease.jpgPure Color Sheer Matte Lipsticks - Ajakszínezők

Ezek az ajakszínezők nagyon gazdagon pigmentáltak és kifejezetten tartósak. Matt hatásúak, tehát túl nagy fényre nem kell számítani, viszont a név kötelez, ezért nyugodtak lehetünk, hogy nem fogja szárítani az ajkakat, sőt... ellenkezőleg. Folyamatos hidratáltságot ígér a termék.

  • Naked
  • Rock Candy
  • Rebel
  • Demure

Estee-Lauder-Spring-2013-Pure-Color-Sheer-Matte-Lipstick.jpg Pure Color Nail Lacquer in Insatiable - Körömlakk

Egy színes kollekció mit sem ér hozzá passzoló körömlakk nélkül. Ez a szín a szemhéjpúderekkel tökéletesen harmonizál.

  • Insatiable - pasztell lila

Estee-Lauder-Spring-2013-Pretty-Naughty-Collection-Products_3.jpg

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása