Smink & Makeup

Valentin napi vagy a masszázs ünnepe?

2013. február 14. Katushka

A masszázs megérdemli az ünneplést! Boldogsághormonokat szabadít fel a testünkben s ezáltal enyhíti a fájdalmat; testet-lelket fiatalító hatása van, sőt önmagában is ünnep, hiszen varázslatosan érzéki élmény. Az idei Valentin napon lepd meg párod a Lush valamelyik új masszázstömbjével – ez olyan ajándék, amely nem csupán egyetlen napra tartogat örömet.

Tender is the Night

Tender is the Night.jpg

Szív alakú masszázstömb, melyet akár ketté is törhetsz, ha úgy jobban kézre áll. Olyan egyszerűen megteheted, mint amilyen könnyű az életben összetörni valakinek a szívét… Ha gyengéd akarsz lenni, egyszerre csak egy kis darabot válassz le belőle, de ha félbetöröd, mindjárt kiderül, mi rejtőzik ennek a szívnek a mélyén: egy puha mag, mely mámorító luxusmasszázst ígér. A kezed melegétől megolvadó könnyű héjat nem kakaóvajjal, hanem fair trade sheavajjal és murumuruvajjal készítettük. A belső, puha massza pedig mandulaolajat, agavé szirupot, kupuazut és glicerint tartalmaz. A tömböt vaníliakivonattal, jázminnal és ilang-ilanggal illatosították, így minden masszázs felér egy szerelmi varázslattal!

Ára: 1890 Ft/30g

From Dusk ‘Til Dawn

From Dusk ‘Til Dawn.jpgUgye nem akarod, hogy Valentin napon a párod egyszerűen bealudjon, miután meglepted egy pompás masszázzsal? A From Dusk ‘Til Dawn élénkít és lelkesít, így aktívak maradhattok akár alkonyattól pirkadatig. A tömböt gúla alakúra tervezték, hogy a hegyes végével kisimogathass az izmokból minden csomót és fájdalmat. A kakaó- és a sheavaj hidratálja, puhítja a bőröd, a moringaolaj pedig remekül táplál. A vidító illatot az édes vadnarancs és a citrom olajából keverték ki, s hogy a tömböcskének egészen különleges hatása legyen, adtak még hozzá ginzenget, ginkgóport és guaranamagot is!

Ára: 2 290 Ft/50g

Willow Pattern szappan

Willow Pattern szappan.jpgA Willow Patternhez az ihletet egy koreai művész adta, akivel egy szappanszobor készítésén dolgoztak együtt. Ez a gyönyörű, új szappan egy fűzfamintás porcelántányérra emlékeztet, melynek aprólékosan kidolgozott, kék színű mintája egy romantikus mesejelenetet szappanalap kukoricalisztet és zsírkőport is tartalmaz, így különlegesen tápláló és bőrpuhító hatású, ami nagyon jót tesz a száraz, fájó bőrnek. A szappanhoz bőrtápláló rózsakivonatot, rózsaolajat és rózsafaolajat is adtak, ennek köszönhetően a bőröd nemcsak bársonyosan puha, hanem finoman rózsaillatú is lesz, ha új szappanukat használod.

Ára: 2 090 Ft/100g

Sexy Fun Times

Sexy Fun Times.jpgEbben az ajándékcsomagban megtalálod az új Tender is the Night masszírozótömböt, mely fenséges, már-már bűnösen élvezetes masszázsra csábít. Ott van mellette egy másik különlegesség, gyurmaszappan is. Ez az édes, tonka illatú fürdőkényeztetés melengető hatású, így biztosan még forróbbá teszi a szerelem ünnepnapját. Mindezt egy rózsaszín, piros szívekkel díszített papírba burkolt doboz egészíti ki és teszi tökéletes Valentin napi ajándékká.

Ára: 3 990 Ft/csomag

Be Mine

Be Mine.jpgHa csokoládéval elbűvölni, akkor ez a csomag neked készült. A Be Mine három olyan terméket rejt, melyek mindegyike tartalmaz valamilyen formában vagy rózsát, vagy csokoládét. A limitált kiadású rózsaolajtól masszázstömb csokisan maszatos, ínycsiklandó masszírozásra csábít, a Ro’s Argan testkondicionáló pedig rengeteg rózsaolajjal teszi még puhábbá és illatosabbá a bőröd.

Ára: 6 490 Ft/csomag

Heart of Gold

Heart of Gold.jpgSzív küldi szívnek, szívesen! Ha a szíved is kitennéd szíved választottjának kedvéért, itt a nagy alkalom. Azt, hogy mit rejt a szív, nem mindig lehet tudni, de az nem titok, hogy ebben a nagy, vörös, szív alakú dobozban öt különlegesség található. A dobozt elegáns fekete szalaggal kötötték át, és egy szív alakban összehajtható ajándékkísérő kártyát is mellékeltek hozzá, melybe te magad írhatod bele szívből jövő, Valentin napi üzeneted.
Tartalma: French Kiss habfürdő, The Comforter habfürdő, Sex Bomb fürdőgolyó, Rock Star szappan és From Dusk till Dawn masszírozótömb.

Ára: 10 500 Ft/csomag

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása