Smink & Makeup

Harc a ráncok ellen - Fordítsuk vissza az időt

2013. február 16. Katushka

Estée Lauder filozófiája, mely szerint "Minden nő lehet gyönyörű", a csúcsteljesítményű, minden nő igényeit kielégítő bőrápoló termékek megszületésének a záloga. A filozófia értelmében az Estée Lauder bőrfiatalító termékeket kifejlesztő kutatói sok évtizedes tapasztalatuk mellett egy Global Age Measurement Study nevű, minden etnikumra kiterjedő, globális életkor-megállapító felmérés eredményeire támaszkodnak. Ez a folyamatban lévő, átfogó és szabadalmaztatott felmérés segíti annak megállapítását, melyek a bőrt láthatóan öregítő főbb tényezők, és miként befolyásolja azokat az etnikai hovatartozás.

Advanced_Time_Zone_Model_trio_global_ex_Asia_expires_Dec2012_ok.jpg

Az Estée Lauder a felmérés legújabb eredményei alapján fejlesztette ki eddigi legkorszerűbb öregedés-visszafordító hidratálóit, az új Advanced Time Zone Age Reversing Line/Wrinkle kollekciót. A hatékony hidratálók egy új keverékkel fordítják vissza a bőröregedés látható jeleit: a bőrsejtek természetes kommunikációját javító forradalmi Tri-HA Cell Signaling Complex™ mindössze 3 nap alatt 182%-kal növeli a bőr természetes Hyaluron sav termelését, és különleges jelző technológiájával 7x gyorsabban juttatja a bőrfelszín károsodott pontjaira az egészséges bőrsejteket. A bőr jelentős mértékben simábbá, frissebbé, és ránctalanabbá válik – gyorsan.

Kutatások alapján:

  • A 35-55 év közötti kaukázusi nők bőröregedése elsősorban “hagyományos” ráncok formájában jelentkezik, többnyire a homlokon, a szem alatt és az ajkak körül.
  • Az azonos korú fekete és japán nőket ezzel szemben viszonylag kevéssé érinti a “hagyományos” ráncok, annál inkább a szerkezeti ráncok és redők, valamint a bőrfeszesség csökkenésének problémája.

A felmérés eredményei alapján kifejlesztett új Advanced Time Zone kollekció ezért már nem csak a "hagyományos" ráncokat veszi célba, hanem a megereszkedett bőr szerkezetét is erősíti, miközben feszesebbé, tömörebbé, és ragyogóbbá teszi a bőrt.

Advanced_TimeZone_Group_Shot_Global_Ex_Asia_Expires_June_2014_ok.jpg

A kollekció

Nappalra:

Advanced Time Zone Creme SPF 15 for Dry Skin – A fényűzően gazdag és bársonyosan sima krém tartósan kellemes érzetűvé teszi a bőrt. Használja reggel és este, a regeneráló szérum után.

Ajánlott fogyasztói ára:  24.500 Ft

Advanced Time Zone Creme SPF 15 for Normal/Combination Skin – A könnyű, selymes, tartósan hidratáló krém egyszerre kényeztető és frissítő hatású. Használja reggel és este, a regeneráló szérum után.

Ajánlott fogyasztói ára:  24.500 Ft

ÚJ! Hydrating Oil-Free Gel Lotion for Normal/Combination Skin – Az olajmentes, faggyútermelést szabályozó, frissítő krémzselé könnyű állaga révén ideális meleg, párás időben. A levendula színű Hydrating Oil-Free Gel Lotion egyedülálló gyöngyökkel teszi azonnal ragyogóvá a bőrt. Használja reggel és este, a regeneráló szérum után.

Ajánlott fogyasztói ára: 24.500 Ft

Éjszakára:

Advanced Time Zone Night for All Skintypes – A Rhodochrosite kivonatot tartalmazó korszerű éjszakai krém az éjszakára szükséges nedvességgel látja el a bőrt, míg a Biomimetic Barrier lipidek természetes úton akadályozzák meg a nedvességvesztést. Az éjszakai aminosav keverék optimalizálja a ráncelsimító hatású kollagén természetes pótlását, így a bőr minden reggel simábban, ránctalanabbul és megfiatalodva ébred. Használja este, a regeneráló szérum után.

Ajánlott fogyasztói ára:  26.700 Ft

A szemekre:

Advanced Time Zone Eye Creme for All Skintypes – A szemkörüli érzékeny bőr azonnal simábbnak és  ragyogóbbnak tűnik. A krém enyhíti a ráncokat, szarkalábakat, csökkenti a bőr kreppszerűségét, és megakadályozza mindezek újbóli megjelenését. A Biomimetic Barrier lipidek a bőr természetes védekezőképességét erősítve gátolják meg a nedvességvesztést. Használja reggel és este.

Ajánlott fogyasztói ára:  15.800 Ft

Az ÚJ Advanced Time Zone Age Reversing Line/Wrinkle kollekció januártól kapható az Estée Lauder szaküzleteiben, a termékeket forgalmazó parfümériákban és a nagyobb nemzetközi reptereken.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása