Smink & Makeup

Rihanna és a MAC közös élete - 1. rész

2013. február 25. Katushka

Napok óta a beauty világa ettől a bejelentéstől hangos, aminek személy szerint jómagam is nagyon örülök, tekintve hogy a MAC-ért rajongok, Rihannát pedig nagyon szeretem. Ez a hír nem más, mint hogy a MAC és Rihanna (Riri) 2013-ban több alkalommal is együtt fognak működni limitált kollekciók erejéig.

mac_rihanna001.jpgA MAC életében soha sem volt még olyan, hogy egy valakivel több kollekciót is piacra dobnak, de most ezzel a hagyománnyal is szakítanak, tekintve hogy a jövőben több közös kollekciót fognak elhozni nekünk, szám szerint négyet. A MAC-ről úgy nyilatkozott John Demsey (Estée Lauder Cos Inc. csoport vezetője), hogy "a MAC szeret randizni, de nem vágyik komolyabb kapcsolatra". Mindegyik kollekció alapja a Ruby Woo rúzs lesz, mely Riri kedvence. Azért is esett erre a választás, mert ez Rihanna kedvenc rúzsa és ez az a darab, ami szinte mindenkinek jól áll, korosztálytól és bőrszíntől függetlenül. Ezekben a kollekciókban nem Ruby Woo néven kell majd a rúzst keresni, hanem Riri Woo néven.

A kollekció piacra dobása egybeesik Rihanna Diamonds turnéjának kezdetével, amire már nem is kell sokat várni, tekintve hogy Riri május 4-én és 5-én kezdi a körutazást. A koncert napján pop-up store-t fognak felállítani, ahol bemutatják a kollekciót és a helyszínen meg is lehet majd vásárolni őket.  

Rihanna_UK-with-David-Guetta_Tour-Layout_608x376.jpgKettőt találhatunk hogy ezen a képen milyen rúzs van rajta :)

Riri saját bevallása szerint, évek óta mind a magánéletben, mind a koncertjein MAC termékeket használ, és ha bárki megkérdezi tőle, hogy mi jut eszébe elsőnek arról a szóról hogy smink, egyből a MAC jut eszébe. Számára és hozzáteszem sokunk számára, a MAC olyan ikonikus márkává vállt, ami a megbízhatóságot, a minőséget és a változatosságot jelenti. Riri smink és egyébként vadiúj ruhakollekcióját is saját stílusa jellemzi. Olyan darabokat dob a piacra, melyeket maga is szívesen hord a mindennapokban. Így esett a választás a Ruby Woo rúzsra is. Nem titok hogy ez a rúzs benne lesz mind a négy kollekcióban. E köré fog épülni minden.

rihanna-page-one.jpg

A kollekció csomagolása teljesen egyedi lett. Nem hasonlítható egyik általános kollekcióhoz sem. Talán csak a karácsonyiakhoz, így gondolhatjuk hogy a MAC-nél egész évben karácsony lesz :) az aranyozott csomagolás mellett megjelenik Riri aláírása is.

A további kollekciókban meg fognak még jelenni új rúzsok, szemhéjfestékek, pirosítók, körömlakkok és szempillák is.

És egyébként valljuk be, óriási marketingfogás volt Rihannával együttműködni, mert ha kilép az utcára egy szakadt farmerben, akkor két nap múlva mindenki széthasogatja a farmerját, hogy aztán abban parádézzon. Milliók követik minden lépését és példaképként tekintenek rá, így meglehet hogy ez a 15 millió dolláros bevételi becslés még szerénynek is mondható.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása