Smink & Makeup

Kedvenc sminkjeitek az Oscar gáláról

2013. február 26. spacegirl

Ahogyan ígértem, összegyűjtöttem a kedvenc Oscar sminkjeiteket. A rangsor azon alapul, hogy mely képeket lájkoltátok legtöbben a Facebook oldalunkon. A kedvenc sminkjeitek többnyire visszafogottak, sehol egy élénk szemfesték vagy rúzs, a toplistába került hölgyek mindegyike világos rózsaszín ajkakat viselt. Íme a szerintetek legszebbek:

jennifer_lawrence_oscar.jpg

1. Jennifer Lawrence

Biztonsági játékot játszott: laza, csavart kontyba fogott haj, fémes füstös szem, visszafogott rózsaszín ajkak. Ez egyáltalán nem baj persze, csodálatosan nézett ki.

nina_dobrev_oscar.jpg

2. Nina Dobrev

Klasszikus lófarkat viselt, a fejtetőn kissé feltornyozva. Az erős füstös szemekhez és hatalmas pillákoz visszafogott, rózsaszínű szájfényt viselt. (Az Elton John Oscars Viewing Party-n viselte ezt a sminket, frizurát.)

charlize_theron_oscar.jpg

3. Charlize Theron

Ő az, aki még egy kissé lenőtt, extra rövid hajjal is tökéletes tud lenni. A bőre ragyogó és élettel teli, nekem ez a finish a kedvencem. Az egész smink nagyon egyszerű és természetes.

sandra_bullock_oscar.jpg

3. Sandra Bullock (holtverseny)

Érdekesen elválasztott, kiegyenesített hajat viselt, benne egy feltűnő, de szokatlanul (a fül mögött) elhelyezett díszes csattal. Nekem jobban tetszik egyébként, amikor hullámos a haja, már csak azért is, mert akkor nincsenek ilyen szétálló hajvégek. A smink szemhangsúlyos, természetes színű ajkakkal párosítva.

adele_oscar.jpg

4. Adele

A szokásos sminket és frizurát hozta, erős tusvonal, matt rózsaszín rúzs és kissé feltornyozott, félig felfogott haj. Én már egy picit unom, de kétségtelen, hogy nagyon jól áll neki.

reese_witherspoon_oscar.jpg

5. Reese Witherspoon

Remekül nézett ki ő is, különösen a klasszikus hullámos szőke haja tetszett. Visszafogott, világosszürke szemsminket viselt és az ajkai halvány rózsaszínűek.

Az én listám egy kicsit másképp alakul, de arról majd később.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása