Smink & Makeup

Teszt: Rimmel Apocalips folyékony ajakrúzs

2013. február 28. spacegirl

Korábban már beszámoltam nektek a Rimmel Apocalips folyékony ajakrúzsáról, amely azzal az ígérettel érkezett, hogy megváltoztatja a szépségről alkotott elképzelésünket: egyesíti a rúzs és a szájfény legjobb tulajdonságait egy olyan új formulában, mely teljesen eltér az eddig megismertektől. Erősen pigmentált, aminek köszönhetően mély, intenzív színeket és fényes hatást ad, na meg persze egész napon át tartó kényelmes viseletet. Lássuk, hogyan teljesít a gyakorlatban!

rimmel_apocalips_kollazs_makeup.jpg

Rimmel Apocalips Lip Laquer - 201 Solstice, 300 Out of This World, 301 Galaxy

A csomagolása nekem nagyon tetszik, az egyedi alakú kupakkal kilóg a többiek közül, tényleg van egy kis apokalipszis utáni hangulata. Ezzel együtt sem feledkeztek el a praktikumról, láthatjuk a színt és hogy mennyi van még a tubusban. Az applikátora praktikus, könnyen használható, szépen felveszi a festéket.

A termék állaga teljesen szájfényes, de nem különösebben ragadós. Sajnos az illata és az íze kifejezetten kellemetlen, ami az érzékenyebb orrúak számára zavaró lehet a használat során. A fenti mintákon is látható, hogy nagyon szépen pigmentáltak és egyenletes fedést adnak. Mind a három kipróbált árnyalat gyönyörű szerintem, persze hozzám a legvisszafogottabb, 201-es számú, Solstice (napforduló) elnevezésű szín áll a legközelebb. Mindhárom árnyalat intenzív és szép fényes. Sajnos viszonylag könnyen maszatolódik, tehát nem árt vigyázni, ha esetleg a szánkhoz nyúlkálunk. Evés-ivás nélkül kibír 2-3 órát, ami szájfény kategóriában jónak mondható, egy rúzstól viszont többet várnék.

Ha csak annyit mondott volna a Rimmel, hogy egy tartós szájfényt hoz ki, akkor úgy gondolnám, hogy bár nem olcsó, de egészen jó ez a termék. Ilyen ígéretek után viszont többet vártam tőle. Nem érzem különösebben innovatívnak a formulát, a rúzsos tulajdonságokat én sajnos nem tapasztaltam. Az ára 1.900 Ft, ami elég húzós. Ha valaki beleszeretett valamelyik színbe, akkor érdemes megvenni, de egyébként számos olcsóbb alternatívát találhattok.

A termékeket a Coty-tól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása