Smink & Makeup

Karkötő Gangnam style-ban

2013. március 02. Katushka

PSY, a koreai rapper a világot már meghódította, Gangnam Style című slágerével, amely jelenleg a legtöbbször megnézett videoklip. Mivel manapság ő a világ leghallgatottabb rappere, így nem csoda, hogy sokan követik a stílusát. Éppen ennek köszönhető, hogy a Cruciani megalkotta You Star fantázianevű kollekcióját, melyet maga a híres rapper ihletett.

You Star_2.jpgA karkötőt PSY egy rajongójától kapta a születésnapjára, melyet a rapper New Yorkban, a Times Square-en ünnepelt szilveszter éjjelén. A karkötő már a magyar üzletekbe is megérkezett, 20 trendi színben érhető el, hat lóheréből áll, közepén egy szívvel. PSY egyébként maga is nagy Cruciani rajongó és előszeretettel hordja a karkötőket, így nem csoda, hogy a cég egy különleges kollekcióval tiszteleg a legnézettebb rapper előtt. 

You Star_1.jpgEzeket a karkötőket többek között a Naga Silver üzleteiben tudjátok megvenni, de ha tetszenek akkor igyekezzetek, mert limitált a kollekció. További infókat a Cruciani karkötőkről pedig itt olvashattok.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása