Smink & Makeup

Rihanna sminkje a Diamonds Tour-ról - 1. rész

2013. március 18. Katushka

Ma délután érkezett meg ez a kép és a leírás, amiben is azt olvashatjuk, hogy milyen MAC termékeket használtak a smink készítésekor és hogy azokat hogyan alkalmazták Riri arcán. Lépésről lépésre haladva Ti is el tudjátok készíteni majd ezt a sminket.

Rihanna_diamonds_Tour_Makeup_1.jpg

ARC

  1. Rihanna arcát először is előkészítették a sminkhez, vagyis alaposan megtisztították. Ehhez a M·A·C Wipes lemosó kendőt használtak.
  2. Hidratáló gyanánt két termék keverékét használták, hogy még tökéletesebb legyen a bőre, hogy aztán a smink is ragyogó legyen rajta. Ez a két termék a Prep + Prime Natural Radiance és a Studio Moisture Fix SPF 15 volt
  3. Alapozónak Pro Longwear Foundation alapozót használtak. Ezt alapozóecsettel egyenletesen vékony rétegben vitték fel az arcára.
  4. Korrektornak szintén Pro Longwear Concealer-t használtak. Erre csak akkor van szükség ha esetleg vannak az arcon apróbb bőrhibák.
  5. Púdernek Studio Careblend/Pressed Powder-t használtak, ez a smink fixálására szolgált.
  6. Az orcákra Blunt árnyalatú Powder Blush-t használtak, highlighternek pedig Margin Powder Blush-t vittek fel az arccsontra

Rihanna_diamonds_Tour_Makeup_Product_1_.jpg
SZEMEK

  1. Először is a szemöldök megrajzolásával kezdtek, már ami a szemeket illeti. Ehhez Veluxe Brow Liner-t használtak. Ezzel meg lehet adni a szemöldök természetes formáját, az apróbb hézagokat pedig szépen ki lehet tölteni vele. 
  2. A szemöldök kiemelésére az Arena Eye Shadow-t használták.
  3. Amber Lights Eye Shadow-t használtak a teljes mozgó részen.
  4. A mélyítővonalba a Bamboo Eye Shadow-ból vittek fel egy keveset. Ezzel mélységet adtak a szemnek.
  5. Szemceruzának a Penultimate Eye Liner in Rapid Black-t használták Rihanna felső szempillavonalán. Ezzel emelték ki az énekesnő mandulavágású szemeit.
  6. Szempillaspirálnak False Lashes-t használtak, alsó és felső szempillákon is. Ezt több rétegben vitték fel, a drámaibb hatás érdekében.

Rihanna_diamonds_Tour_Makeup_Product_2.jpg

SZÁJ

  1. A rúzsozás előtt lehetőleg mindig hidratáljátok elő az ajkaitokat. Ehhez Rihanna-n a Prep + Prime Lip terméket használták. Ez előkészíti a szájat, hogy tökéletesen mutasson rajta a rúzs, főleg, ha sötét színt választunk.
  2. Szájkontúrceruzának Half-Red Lip Pencil-t használtak. Ezzel emelték ki Riri ajkainak a természetes vonalait.
  3. Kivételesen nem a Ruby Woo-t használták rajta, hanem a Crosswires Lipstick-t. Ezt az ajkak teljes felületére felvitték.
  4. Természetes fényt pedig a Love Nectar Lustreglass-al adtak a szájnak.

Rihanna_diamonds_Tour_Makeup_Product_3.jpgFolytatás következik! :)

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása