Smink & Makeup

Új napozók a Garniertől: Ambre Solaire Sensitive

2013. április 08. spacegirl

040213_ambre_solaire_advanced2013_2_preview.jpg

A Garnier Ambre Solaire napozó termékcsaládja már több mint 70 éve van jelen a piacon, és persze évről évre jelentkezik újdonságokkal is, hogy mindenki a bőrtípusának megfelelően élvezhesse a napozást.

Az új Ambre Solaire Sensitive termékcsalád kifejezetten érzékeny bőrűek számára lett kifejlesztve, a legmagasabb fényvédelemmel. Az érzékeny bőr speciális védelmet igényel, mivel a nap első sugaraira is kiütések, piros foltok jelenhetnek meg, a bőr leéghet. Az érzékeny bőr igényeinek megfelelően az UV Sensitive termékek összetétele hipoallergén, illatanyagmentes, és véd a pigmentfoltok ellen is.

A termékcsalád tagjai:

ambre_solaire_sensitive.jpg

  • Ambre Solaire Sensitive Naptej, 400 ml (4 799 Ft)
  • Ambre Solaire Sensitive Naptej arcra, 50 ml (3 399 Ft)
  • Ambre Solaire Sensitive Napozás Utáni Tej, 200 ml (3 399 Ft)

A káros sugarak közül az Ózon-réteg két sugarat nem tud megszűrni: a hosszú hullámhosszú UVA és a rövid hullámhosszú UVB sugarakat. AZ UVB sugarak hatása azonnal észlelhető, hiszen leégést okoznak, rendkívül károsak a bőrnek, és hosszú távon bőrrákot okoznak. Az UVA sugarak kevésbé energikusak és hosszabb a hullámhosszuk. Hatásuk a bőrre nem mindig látható azonnal, de a károsodás lassú és kumulatív. Nagyon mélyen behatolnak a bőrbe, és olyan nemkívánatos hatásokat idéznek elő, mint például idő előtti bőröregedés, ráncok, a DNS-ben bekövetkező változások, melyek végül bőrrákhoz vezetnek.

A Garnier Ambre Solaire termékek a Mexoryl SX és XL fényszűrők segítségével biztosítanak védelmet a leégés ellen, és gátolják a bőr idő előtti öregedését. Az Európai Unió ajánlásának megfelelően a napozó termékekben az UVA és az UVB sugarak elleni védelem aránya 1/3. A Garnier Ambre Solaire termékcsalád minden terméke megfelel ennek az ajánlásnak.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása