Smink & Makeup

A Douglas elhozza nekünk a tenger színeit nyárra

2013. április 24. Katushka

Mint minden márka, így a Douglas Absolute márka is kihozta a maga kis nyári kollekcióját. Én tartok tőle, hogy ez még nem minden, de várjuk ki a végét. Ez a kollekció kicsit meglepő. Jobban mondva izgalmas. A színek élénkek, nyáriak és egymáshoz pontosan passzolnak. És ez itt a lényeg: egymáshoz pontosan passzolnak. Én korábban még ilyen színű szájfényekkel nem találkoztam, úgyhogy volt nagy csodálkozás, amikor megláttam a zöldeskék szájfényt :)

A kollekció tehát 3x3 elemből áll, 3 termékből: szájfényből, körömlakkokból és szemhéjfestékekből, a 3 szín pedig az élénk kék, a tengerzöld és a hófehér. 

Körömlakkok

Az Absolute Nails vonal nem új keletű. Már így is egy igen széles választékból választhatunk, ami a színeket illeti. Ez az állandó kínálat egészül ki szezonról szezonra az aktuális színekkel. Most épp az Absolut Nails Aquatic Look színeivel. Mind a három szín limitált.

Absolut Nails Aquatic Look.jpg

  • Blue Starfish
  • Fame&Fortune
  • White Beach

Ára: 1 690 forint

Szemhéjfestékek

Az Absolute Eye vonalnál hasonló a helyzet, mint a körömlakkoknál. Az állandó kínálat mellett, megjelenik a színben passzoló három szemhéjfesték is. Ezekről a szemhéjpúderekről annyit érdemes tudni, hogy nagyon selymes tapintásúak, jól pigmentáltak és megfelelő bázissal tartósak.

Douglas Eyes Luminous Spring tavaszi kollekció.jpg

  • Poseidon's Pacific
  • Magic Mermaid
  • Medusa's Mystery

Ára: 1 990 forint

Szájfények

Az Absolute Lips termékcsalád is bővelkedik rendesen árnyalatokkal, de ezek a színek tényleg olyanok, amiket szájfény formájában korábban még nem láttam. Mikor először megláttam élőben is az Odysseus Legend árnyalatot arra számítottam, hogy valami beteg színt fogok kapni, de aztán realizáltam, hogy áttetsző szájfényről van szó, így a végeredmény tekintetében csak minimálisan köszön vissza a zöldes árnyalat. Erről hamarosan egy teszt formájában részletesebben is írni fogok.

ABSOLUTE Lips Aquatic Look nyári kollekció.jpg

  • Aquatic Touch
  • Odysseus Legend
  • Syren Myths

Ára: 1 990 forint

A kollekció már elérhető a Douglas üzletekben. És ha nem tudod, hogy melyik a legközelebbi üzlet, akkor itt nyugodtan keresgélj.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása