Smink & Makeup

JÁTÉK: Nyerj Gerovital Plant hajápolási ajándékcsomagot!

2013. április 29. spacegirl

A Farmec jóvoltából újabb játékkal kedveskedünk nektek. A nyeremény Gerovital Plant Tratament regeneráló szett, amely tartalmaz egy regeneráló sampont, hajszeszt és egy ápoló pakolást.

gerovital_nyeremenyjatek_termekek.jpg

A Gerovital Plant Tratament termékcsalád az egészséges és dús haj szakértője. A Gerovital Plant Tratament hajápolók és samponok a kozmetikai termékek és a gyógyszerészeti készítmények határán helyezkednek el. Hatékony összetevőiknek köszönhetően rövid idő alatt eredményesen kezelik a hajat és a fejbőr problémáit, állandó használatukkal pedig megőrzik a haj és a fejbőr egészségét. 

A Farmec kozmetikai vállalat által kifejlesztett samponok és hajápolók bojtorján, zsurló, nyírfa, rozmaring és zsálya kivonatuknak köszönhetően rövid időn belül megszüntetik a hajkoronát érintő problémákat. A természetes növényi kivonatok mellett keratinban és vitaminokban gazdagok, így a fejbőr mellett ápolják és regenerálják a hajszálakat.

Hogyan vehetsz részt a játékban?

Nincs más dolgod, mint az alábbi form segítségével jelentkezni a játékra, illetve válaszolni egy a Gerovital Plant Tratament termékcsaláddal kapcsolatos kérdésre!

Meddig tart a játék?

A játék most indul és 2013. május 5. éjfélig tart.

Hogyan juthatsz a nyereményhez?

Az ajándékcsomagot a Gerovital Plant Tratament gyártója, a Farmec postázza ki a szerencsés nyertesnek. Egy személy egy érvényes nevezést adhat le. A nyertest emailben értesítjük 2013. május 6-án, május 10-én 20.00 óráig jelentkezhet emailben vagy a Makeup Blog Facebook oldalán privát üzenetben. Ha a nyertes nem jelentkezik a megadott időpontig, akkor új sorsolásra kerül sor, amelynek során hasonlóan járunk el. A játékban résztvevők e-mail címe felkerül a Farmec havi, illetve a Makeup Blog heti hírlevél listájára, amiről bármikor leiratkozhatnak. A játékot nem a Facebook szervezi.

A Gerovital Plant Tratament termékekről bővebb infót a Farmec oldalán találsz.

GPT set small.jpg

Regeneráló készítmények: 

Zsíros fejbőrre: 

Korpásodás ellen: 

A korpásodás elleni sampon fő összetevője az ichtiol, amely helyreállítja a bőr hámlásának ritmusát, gátolja a gombák elszaporodását, és kiváló gyulladáscsökkentő.

Hajhullás esetén: 

A hajhullás elleni sampon bioaktív összetevői – a Biocapigen és a Procapil – javítják a sejtek oxigénellátását, ezáltal erősítve a hajszálakat és serkentve az új hajhagymák növekedését.

Idősödő hajra: 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása