Smink & Makeup

Manhattan tavaszi kollekció

2013. április 29. spacegirl

manhattan_promo.png

Be kell vallanom, hogy emberemlékezet óta nem használtam Manhattan termékeket. Most viszont érkezett hozzánk jó pár darab a tavaszi kollekcióból, ezekkel ismerkedhettek meg ebben a posztban.

A Manhattan a tavaszra egészen friss és üde árnyalatokkal készült, amelyek jól viselhetők a hétköznapokban. A kollekció a szemekre és a körmökre összpontosít, így szemhéjpúder paletták, tusok és lakkok érkeztek. Ami a szemeket illeti, az Eyemazing Effect négyrészes szemhéjpúder paletták 10 összeállításban érhetők el, a márvány mintás Intense Effect Duo szemhéjpúderek 4 egyedi színkombinációban kaphatók, a megújult Multi Effect egyrészes szemhéjpúderek pedig nem kevesebb, mint 24 árnyalatot kínálnak. Ehhez a színkavalkádhoz csatlakozik a Quick Dry 60 Seconds körömlakk 8 új árnyalata, valamint a Lotus Effect körömlakk 3 új színben. A tavaszi kollekció részeként érkeztek az Eyemazing filces szemhéjtusok is, méghozzá 4 színben.

Manhattan Eyemazing Effect szemhéjpúder paletták - 10 összeállításban

manhattan_eyemazing_effect_palettak.jpg

Pool Party 78K és Pastel The Truth 81D

Az Eyemazing Effect szemhéjpúder paletták négy, egymással összeillő színt tartalmaznak, a visszafogottabb és élénkebb árnyalatok hívei egyaránt találhatnak közöttük kedvükre valót. Szárazon és nedvesen is felvihetők attól függően, hogy halvány vagy erősebb színeket szeretnénk. A paletták javasolt fogyasztói ára 2.199 Ft.

Manhattan Multi Effect Mono szemhéjpúderek - 24 árnyalatban

manhattan_multi_effect_monok.jpg

77N Royal Hotness és 78F Crazy Little Thing

A Multi Effect Mono szemhéjpúderek árnyalatai között éppen úgy találhatunk visszafogott színeket, mint bevállalós, feltűnő árnyalatokat. Ezek a szemhéjpúder monók dúsan pigmentált színeket és selymes formulát ígérnek, szárazon visszafogott színhatást, nedvesen erős, határozott színélményt adnak. Javasolt fogyasztói áruk 1.299 Ft.

Manhattan Intense Effect Duo szemhéjpúderek - 4 új összeállításban

manhattan_intense_effect_duo.jpg

96N/53D Peach Party

Szereintem ezek a termékek a kollekció legérdekesebb darabjai, kétszínű, márvány mintázatú szemhéjfestékek. Dúsan pigmentált, hosszantartó mély és intenzív színeket, selymes textúrát és könnyű használatot ígérnek. Szárazon és nedvesen egyaránt használhatók. Ajánlott fogyasztói áruk 1.599 Ft.

Manhattan Quick Dry 60 sec körömlakkok - 8 új árnyalatban

A Manhattan Quick Dry 60 sec körömlakkok eddig is széles választéka most új árnyalatokkal bővült, melyek azt ígérik, hogy 1 perc alatt magasfényű, intenzív színt adhatunk körmeinknek. Javasolt fogyasztói áruk 899 Ft.

Manhattan Lotus Effect körömlakkok - 3 új színben

A hosszantartó, magasfényű formulával rendelkező Lotus Effect körömlakkok is új, intenzív árnyalatokban érhetők el. Ajánlott fogyasztói áruk 1.099 Ft.

Eyemazing szemhéjtusok - 4 színben

manhattan_tus_kollazs.jpg

Egyre több kollekció kínál tusokat is, amiből a Manhattan sem akart kimaradni. Az Eyemazing folyékony szemhéjtusok filces kiszerelésűek, és azt ígérik, hogy határozott, precíz vonalat húzhatunk velük, mely biztosan tartja a formáját, nem kopik és nem kenődik el. Javasolt fogyasztói áruk 1.899 Ft.

Nektek hogy tetszik ez a kollekció?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása