Smink & Makeup

Nyári újdonságok az Armanitól: Bronz kollekció & Flash Laquer

2013. május 31. spacegirl

armani_2013_nyar.jpg

Az Armani nyári kollekcióját a nap, a tenger és a homok inspirálta. A borostyánsárga limitált kollekció olyan arcszínt ígér, mintha 3 hetet töltöttél volna egy napfényes tengerparton. A kollekció fő eleme egy gyönyörű, limitált paletta, melynek felső része egy bronz arcpirosítót, alsó része pedig egy háromrészes szemhéjpúder palettát tartalmaz. A szemhéjpúderek szatén bézs, hamvas rózsa és ásványi csillogású bronz árnyalatban érkeztek. A paletta ajánlott fogyasztói ára 21.500 Ft.

18Lacquers_Fd_blanc.jpg

A másik újdonságot a Flash Lacquer ajaklakkok jelentik, melyek magasan pigmentált, kristályos csillogású szájfények. Ezek az első szájfények, amelyek az ún. Shape&Shine Memory technológiát alkalmazzák. Az önmagát elsimító formula a fakó színek helyett ragyogást ígér az első perctől.

armani_flash_lacquer_400_ajaklakk.jpg

Flash Lacquer ajaklakk - Rouge (400): erősen pigmentált és lakkos ragyogást adó vörös, de sajnos rajtam nem egyenletes a fedése és beleül a rovátkákba

Kattintásra megnő!

A Flash Lacquer ajaklakk 2013 áprilisától kapható a Giorgio Armani standon a Mammut II. Douglas Parfüméria üzletben. Fogyasztói ára 9.000 Ft.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása