Smink & Makeup

Nyerj alakformáló kezelést

2013. július 09. Katushka

Nagyon sokan olvastátok a fogyókúrámról és az alakformáló kezelésekről szóló posztokat. Igyekszem több hasonló kezelést is kipróbálni és azokról leírni az őszinte véleményemet. Az egyik, nagyon hatékony és látványos eredményekkel járó kezelés az ultrahangos zsírbontás volt. Ezzel nem egy és nem két centivel lett kevesebb a hasam átmérője. Ha érdekelnek az eredmények, akkor kattints ide. Most Ti is kipróbálhatjátok ezt a kezelés típust, vagyis megnyerhetitek!

00005013.jpg

Nagyon egyszerű lesz a dolgotok. Válaszolni kell egy egyszerű kérdésre és likeolni a Glamour Slim Facebook oldalát és máris játékba kerültél.

És hogy mi a nyeremény? Több is van! :)

  • 5 darab próbakezelés, melynek értéke 7 000 forint/darab
  • 2 darab 3 alkalmas kezelés, melynek értéke 21 000 forint/darab 
  • 1 darab 5 alkalmas kezelés, melynek értéke 32 000 forint/darab 

Tehát összesen 8 szerencsést fogunk kisorsolni! A nyereményeket 2013. december 31-ig lehet felhasználni majd a Glmaour Slim stúdiuban, Budapesten.

És a kérdés, amire a választ ide kattintva találod meg:

Meddig tart a játék?

A játék most indul és 2013. július 16. éjfélig tart.

Hogyan juthatsz a nyereményhez?

A nyertesek a nevükkel tudnak majd bejelentkezni a kezelésekre. A nyerteseket emailben fogunk értesíteni július 17-én. A nyertesek július 20-ig jelentkezhetnek emailben. Ha egy nyertes nem jelentkezik a megadott időpontig, akkor új sorsolásra kerül sor, amelynek során hasonlóan járunk el. A játékot nem a Facebook szervezi. Egy személy egy érvényes nevezést adhat le.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása