Smink & Makeup

Füstös szem ma estére: Cara Delevigne

2013. július 12. spacegirl

cara-delevigne-smokey.jpg

Cara Delevigne az egyik legfelkapottabb modell mostanában, nem telik úgy el nap, hogy ne találkoznék "vele" a neten. Én kedvelem őt egyébként, olyan komisz kis manó feje van, de a szemöldöke erősen megosztó, sokan odáig vannak érte, mások meg úristent kiáltanak, amikor meglátják.

Ezt a szexi, cicás füstös sminket az egyik kedvenc gurum, Lisa Eldridge készítette neki a DKNY Artworks party-ra. A szuperszűk, sportos DKNY kezeslábashoz és feltűnő kiegészítőkhöz nagyon jól illett ez a szemhangsúlyos smink, amihez Lisa természetes hatású bőrt és ajkakat párosított. Így készült a smink lépésről lépésre:

Bőr: Lisa az alapozáshoz a Make Up For Ever HD Foundation 140-es árnyalatát használta, vékony rétegekben víve fel Cara bőrére. A szem alatt, illetve ahol még szükség volt rá, Laura Mercier Secret Camouflage korrektorát használta SC3 színben. A fixáláshoz a Chanel púderét választotta.

Szemek: Lisa azzal kezdte a szemsminket, hogy az egész mozgó szemhéjra a mélyítővonalig felvitte a Maybelline Colour Tattoo Immortal Charcoal árnyalatát, majd a szem külső sarkában cicásan megnyújtotta. Ezt követően a Laura Mercier Satin Matte Dark Spirit árnyalatával finomította az éleket és adta meg a formát. A vízvonalra és a szem külső sarkába a Laura Mercier szemceruza Black Extreme árnyalatát vitte fel, majd elsatírozta az alsó szempillák vonalán. Végül a szempillákat a Lancome Hypnose Drama szempillaspirál vízálló változatával festette ki.

Szemöldök: Cara szemöldökét egy kevés Suqqu Balancing Eyebrow Powderrel tökéletesítette, majd Shavata Brow Tamerrel adott neki egészséges fényt.

Ajkak: Lisa a szemhangsúlyos sminkhez természetes ajkakat választott, amihez Tom Ford Blush Nude árnyalatú rúzsát használta.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása