Smink & Makeup

Soha többé izzadságfolt!

2013. július 29. spacegirl

Mostanában igencsak aktuális téma az izzadásgátlás, mi is írtunk több olyan termékről, ami bevált nekünk. Ugyanakkor tudjuk, hogy az izzadás természetes folyamat, és ha mesterségesen bent tartjuk azt, aminek ki kellene jönnie (jellemzően ugye a különböző alumínium vegyületekkel), akkor a méreganyagok felhalmozódhatnak a szervezetben és akár mellrákot vagy Alzheimer-kórt is okozhatnak. Azt viszont, hogy a hónunk alatt Balatonnal mászkáljunk, a legtöbben nem engedhetjük meg magunknak. Most egy teljesen más megközelítésű megoldásról olvashattok.

Michelle Shemilt egy kanadai bankban dolgozott, és mint tudjuk, a pénzügyi szektorban nyáron sem ujjatlan felsőkben mennek munkába a nők. Ha pedig valami igazi mágnese az izzadságfoltoknak, az a blúz nyáron. Ismerős az az érzés, hogy a legszebb darabokat már fel sem veszed, mert tudod, hogy szét fogod izzadni őket? Persze ez egy olyan téma, amiről senki sem szeret beszélni.

Nudy_Patooty.jpg

Michelle a probléma megoldására a Nudy Patooty-val állt elő, ami nem más, mint egy olyan ing alatt viselhető ruhadarab, ami megszünteti az izzadságfoltokat és a testszagot.

Az aláöltözők anyaga 95%-ban bambusz, ami antibakteriális hatású (így véd a szagok ellen) és 3-4-szer jobban magába zárja a nedvességet, mint a pamut. A maradék 5% rugalmas műszál, így a Nudy Patooty követi a test vonalát. A hónaljnál lévő rész, ahogyan a fenti képen láthatjátok, meg van erősítve, hogy még jobban el tudja nyelni a nedvességet.

Állítólag a plusz egy réteg viselése sem jelent gondot, mert az anyag alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez és átengedi a levegőt.

Nektek hogy tetszik az ötlet, hordanátok ilyet?

via Fashionista

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása