Smink & Makeup

Új illat az YSL-tól: Manifesto L'Elixir

2013. augusztus 07. spacegirl

jessica-chastain-ysl.jpg

Az YSL legfrissebb illata a Manifesto új változata, a L'Elixir. A Manifesto L'Elixir koncepciójának alapja a végletekig vitt vakmerőség és érzékiség. Az illat arca természetesen továbbra is a szépséges Jessica Chastain.

manifesto_lelixir.jpg

A kívánatos és mindenki által csodált nő, aki az ösztönben és az intuícióban hisz. Minden szabálytól mentes és minden kötöttség alól kivonja magát, hogy saját „Művészetének” éljen.

A parfüm fej jegyeit a bergamot és a mandarin olaj, illetve a harmatos fű adja, szív jegyeit a sambac jázmin abszolútum, a heliotróp és a tubarózsa abszolútum határozza meg, míg alapját a kashmír kivonat, a vanília, az ambroxan és a tonkabab adja. Az illata nagyon kellemes, az eredeti Manifestóhoz hasonlóan sokat fogom használni, az biztos!

manifesto_jegyek.png

Az L'Elixir üvege az Eau de Parfum üveg színeinek fordítottja, alul és felül lila, míg középen átlátszó. Az egyre intenzívebbé váló lila "ruhát" a már ismert, kifinomultan díszített arany kupak koronázza meg.

A Manifesto L’Elixir 2013. szeptemberétől kapható az YSL márkát forgalmazó parfümériákban. A 30 ml-es kiszerelés 23.100 Ft-ba, az 50 ml-es változat  30.900 Ft-ba fog kerülni.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása