Smink & Makeup

Ilyen sminkben ne menj randizni

2013. szeptember 08. spacegirl

Tudjuk, hogy a legtöbb pasi nem nagyon szereti a sminket, legalábbis annak a feltűnő, hivalkodó változatait. A másik oldalon a lányok meg persze igyekeznek minél többet kihozni magukból, különösen akkor, ha randiról van szó. A randi éppen elég stresszel járhat önmagában is, ezért összegyűjtöttük azokat a sminkeket, amiket érdemes elkerülnöd ilyen alkalmakkor, mert szinte biztosan kiverik a pasiknál a biztosítékot.

randi_1-4.jpg

1. Ragadós szájfény. Egy randin azért bizony a csók is elő szokott fordulni, és mivel a pasik utálják a ragacsos ajkakat, érdemes minimális rúzst vagy szájfényt használni. Ha pedig fel akarjátok frissíteni a színt az ajkatokon, azt ne az asztalnál, hanem a mosdóban tegyétek meg.

2. Csillám. A csillámok sokszor tinilányos hatást keltenek, ezért válassz inkább fényes, de nem csillámos textúrákat.

3. Vastag vakolat. Teljesen érthető, hogy minél tökéletesebbnek akarsz látszani egy randin, de ezt semmiképpen se próbáld vastag réteg alapozóval elérni. Még akkor sem, ha az utolsó pillanatban egy óriásragya támadt rád. Még az is jobb, ha némi tökéletlenséget mutatsz, mintha viaszbabává próbálnád átalakítani magad.

4. Túl sok pirosító/bronzosító. A pirosító és a bronzosító élettel telivé tudja tenni az arcot, de ha túl sok kerül fel belőlük, az a legnagyobb bűnök közé tartozik a pasik szemében. A kevesebb több!

randi_5-8.jpg

5. Vastag kontúr. A hangsúlyos tusvonal nagyon szexi tud lenni, de egyrészt tudni kell szépen és tartósan elkészíteni, másrészt tudni kell viselni. Ha nem vagy elég gyakorlott benne, akkor inkább ne erőltesd, ha a randin feszült vagy és izzadni kezdesz, könnyen elkenődhet, ami elég kellemetlen. A vastag alsó kontúrt végképp felejtsd el, hacsak nincsen az illetőnek gót-fétise.

6. Túl élénk színek. A randi nem a legjobb alkalom arra, hogy új, élénk színekkel kísérletezz. Maradj a természetesebb sminkeknél, semmi szükség rá, hogy a randin bohócnak nézzenek.

7. Bármi, ami nyilvánvalóan mű. A srácok nem szeretik a nyilvánvalóan mű dolgokat, legyenek azok szempillák, körmök vagy póthajak. Ezeket inkább a csajos estékre tartogasd.

8. Bármi, ami nem te vagy. Ez a pont a helyére is teszi a fentieket, hiszen a randin pont olyan sminket érdemes viselned, amiben jól érzed magad. Fekete rúzst talán inkább ne hordj, de ha az erős tusvonal a védjegyed, akkor azt természetesen nem kell erre az alkalomra sem elfelejtened. A lényeg, hogy ne próbálj kifordulni önmagadból.

Nektek volt már kínos élményetek randin a sminketek miatt?

via BeautyHigh

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása