Smink & Makeup

5 sminktipp, amitől fiatalabbnak látszol

2013. október 03. spacegirl

makeup-tricks-to-look-younger.jpg

Az idő az, amiből soha sincs elég... Vannak viszont olyan apró kis trükkök, amikkel szinte visszafordíthatjuk az idő kerekét, és a lehető legjobban nézhetünk ki.

1. Használj könnyű korrektort!

Ha a sötétebb foltok és szem alatti karikák nem ordítanak is, sokkal frissebb és fiatalosabb lesz a megjelenésünk, ha ezeket egy könnyű korrektorral elfedjük. A hangsúly itt a könnyűn van, semmiképpen se válasszatok sűrű, krémes formulákat, mert azok csak kiemelik az apró ráncokat. A kedvenc highlighterem, az YSL Touche Eclat tökéletes megoldás erre a célra!

2. Tökéletesítsd a szemöldöködet!

Mivel a szemöldök a kor előrehaladtával gyakran megritkul, annak "feltöltése" az egyik legjobb módja annak, hogy fiatalabbnak látszódjunk. A tökéletes szemöldök kialakításáról itt olvashatsz részletesen.

3. Nyisd meg a szemedet!

Ha úgy látod, hogy a szemhéjad nehezebb, mint kellene, akkor könnyen megnyithatod a szemedet egy szempillagöndörítő, illetve fehér vagy nude szemceruza segítségével. Erről itt találsz bővebb leírást.

4. Pirosíts!

A pirosító egyébként is "kötelező", de a rózsás orcák a fiatalság fő jelei közé tartoznak. Válassz krémes formulát, ami tökéletesen mutat az érettebb bőrön is!

5. Felejtsd el a púdert!

Ahogyan a sűrűbb alapozók és korrektorok, úgy a púderek is hajlamosak beleülni az apró ráncokba. A lehető legkevesebb púdert használd és ne feledkezz el a highlighterről sem, aminek a használatáról itt írtunk részletesen. Ha mindenképpen púderezel, akkor átlátszó porpúdert használj és kerüld el vele a szemkörnyéket.

Nektek van valamilyen bevált tippetek, trükkötök?

via Makeup.com

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása