Smink & Makeup

Őszi szépségtrendek

2013. október 10. spacegirl

A divathetekkel már rendesen előreszaladtunk a szezonokban, pedig az ősz és a tél még javában előttünk áll. Ebben a posztban a hidegebb hónapok trendjeiről olvashattok.

Sminkek

Kék: Akár tengerészkék, akár türkiz, a kék az egyik kedvenc szín a hírességek őszi sminkjeiben. Rihanna még az ajkain is viselte ezt a színt.

oszi_trendek_kek.jpg

Füstös: A smink, amivel nem lehet hibázni, az a füstös szem. Ne csak sötét füstösben gondolkodjatok, hanem gyakorlatilag bármilyen színben!

oszi_trendek_fustos.jpg

Színek a belső szemzugban: Az Emmy díjátadón láthattunk erre a trendre számos jó és kevésbé jó példát.

oszi_trendek_belso_szemzug.jpg

Frizurák

Bubi: A hosszabb bubi (lob) frizurák után ismét a hagyományos bubi a menő, legalábbis a sztárok úgy döntöttek, hogy megválnak a hosszabb lokniktól. Az állig érő és aszimmetrikus frizurák hódítanak.

oszi_trendek_bubi.jpg

Egyenes tincsek: A hajsütő helyett jöhet ismét a hajvasaló, a nyár parti fürtjei helyett a kisimított tincsek divatosak.

oszi_trendek_egyenes.jpg

Fonott álfelnyírás: Nem új trend, de láthatóan egyre többen fedezik fel maguknak, és biztosan láthatjuk még a hidegebb hónapokban.

oszi_trendek_fonott_felnyiras.jpg

Körmök

Fémes lakkok: Bármilyen színűek legyenek is, a fémes árnyalatok az őszi körmök trendszínei. 

oszi_trendek_femes_lakkok.jpg

Geometrikus formák: A kifutókról átvonultak a vörös szőnyegre, ami nem is csoda, hiszen remekül mutatnak, egyszerűek, hordhatóak, de mégis kifinomultak.

oszi_trendek_geometrikus.jpg

Gyakoroljátok már valamelyik őszi trendet? :)

via BellaSugar

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása