Smink & Makeup

Csak természetesen! Így viseld a semleges árnyalatokat

2013. október 13. spacegirl

A természetes hatású smink avagy no-makeup makeup soha sem megy ki a divatból. Már csak abból is látszik ez, hogy a nagy márkák sorra jönnek ki a természetes színű kollekciókkal, legyenek azok barnás szemfestékek vagy nude rúzsok. Mondanom sem kell, hogy ez a kedvenc trendem, hiszen reggelente pont 10 percem szokott jutni a sminkelésre, ami csak egy kis optikai tuningra elég. Szerencsére a természetes sminket is kiegészíthetjük színekkel és máris látványos és drámai hatást érhetünk el. A másik nagy előnye egyébként, hogy a természetes sminket sokkal egyszerűbb eltávolítani, mint mondjuk egy jó kis fekete füstös szemet.

1. Teljesen természetesen

termeszetes1.jpg

Aki nem hiszi, hogy egy természetes smink is lehet szofisztikált, az vessen egy pillantást a fenti képre! Tetőtől talpig, pontosabban állig természetes, meleg árnyalatokat láthatunk. Látszik, hogy a nude ajak tökéletesen mutat drámai szemsmink nélkül is.

2. Hangsúlyos ajkakkal

termeszetes2.jpg

A sötétbordó egy csodaszép őszi szín, ami egyszerűen tökéletesen mutat egy természetes sminkkel. A teljes szemöldök világosítását persze elhagynám, de így képen nagyon látványos és télies hatású.

3. Füstös levendulával

termeszetes3.jpg

A természetes smink ebben az esetben még inkább a szemre irányítja a figyelmet. A szofisztikált levendula füstös szemet szépen definiált szemöldök keretezi. Ez a smink tökéletes egy őszi vagy téli bulira. Ráadásul egy felfogott hajjal és feltűnő körömlakkal tökéletes kombinációt alkot.

Szeretitek a természetes sminkeket?

via Beautylish

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása