Smink & Makeup

Teszt - Guerlain Two Rock szemhéjfesték duo

2013. november 14. Katushka

Még nyáron írtunk a Guerlain őszi Voilette de Madame kollekciójáról. Röviden, amit erről a kollekcióról tudni kell, hogy maximálisan őszi és szuperelegáns mind színeiben, mind kiszerelésében. A pirosító kiszerelése számomra pont olyan, amit megveszek és egyszer sem használok, mert sajnálom belemártani az ecsetemet :) De most nem is ez a lényeg. A kollekcióban 8 duó szemhéjfestéket is találunk, melyek egymással jól kombinálhatók. Ezek közül teszteltem most a #01 Two Rock szemhéjfesték párost.

Guerlain_Two Rock_eyeshadow_teszt (9).JPG

A minipaletta egy klasszikus Guerlainos fekete dobozban található. Ezek után jön csak a lényeg. Magát a szemfestéktartót egy szép kis bársonytok védi, ami Guerlain nyomatos. Igazából jó is, hogy van, mert így az érzékeny, aranyozott borítást jól megvédi például a karcolásoktól. És ha már az aranyozott borításról van szó, annyi ellenérzésem van, hogy sajnos minden egyes ujjlenyomat meglátszik rajta, ami által veszít a szépségéből, de ez legyen a legnagyobb bajom :)

Guerlain_Two Rock_eyeshadow_teszt (4).JPG

A tok egyébként jól záródik. A tok teljes felső (belső) részén találjuk a tükröt, egy aplikátort és természetesen magát a szemfestéket. A szivacsos aplikátor egyik végén egy laposabb, felvivő aplikátor van, a másik végén pedig egy hegyesebb kialakítású szivacs, például ha a szempillatőhöz koncentráltan akarjuk felvinni a színt. Én személy szerint még mindig irtózom a szivacsos aplikátoroktól, de ízlések és pofonok.

Guerlain_Two Rock_eyeshadow_teszt (5).JPGVégre ismét egy olyan termék, ami valóban olyan, mint amilyen a hivatalos kampányfotókon is.

A két szín, amit a tokban találunk egy közép khaki zöld árnyalat és egy grafit szürke enyhén csillámos árnyalat. Mind a kettő nagyon jól használható önmagában is és egymással elsatírozva is. A festékek textúrájának érdekessége, hogy bár préselt szemfestékekről van szó, mégis kicsit krémes állaguk van, így szinte egyáltalán nem porolnak. Az ecsetet nagyon alaposan bele lehet tunkolni a színekbe, azon jól megtapad, ezáltal könnyen felvihető és jól építhetővé válik.

Guerlain_Two Rock_eyeshadow_teszt (7).JPG

Ha csak az egyik színt akarjuk használni, az is nagyon jól megállja a helyét. Nappalra például használjuk a khaki színt, estére pedig a grafitszürke árnyalatot. Mind a két szín jól elsatírozható, ezért is emelem ki, hogy használhatók önmagukban is. 

A khaki árnyalat "működés közben":

Guerlain_Two Rock_eyeshadow_teszt (8).JPG

Guerlain_Two Rock_eyeshadow_teszt (1).JPG

Guerlain_Two Rock_eyeshadow_teszt.JPG

A grafitszürke árnyalat "működés közben":

Guerlain_Two Rock_eyeshadow_teszt_3.JPG

Guerlain_Two Rock_eyeshadow_teszt_4.JPG

DSC00214.JPG

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása