Smink & Makeup

Nyereményjáték - Nyerj és tesztelj Rexona izzadásgátlót!

2013. december 16. Katushka

Az elmúlt napokban több posztban is foglalkoztunk izzasztó kérdésekkel. A környezetemből kiindulva tényleg sokan küzdenek azzal a problémával, hogy nem találtak még olyan izzadásgátlót, ami valóban gátolna bármit is. Nekik szoktam mindig dicsekedni, hogy én nyáron bizony megtaláltam és azóta használom is. Most itt a lehetőség, hogy Ti is kipróbáljátok a Rexona Maximum Protection izzadásgátlót, sőt a véleményetekre is kíváncsiak vagyunk, hogy Nektek bevált-e vagy sem.

termekfoto.JPG

A nyereményjátékban 20, azaz húsz szerencsést sorsolunk ki, akik Rexona ajándékcsomagot nyernek majd. Cserébe persze azért kérünk is valamit :)

  1. Like-old a Rexona Magyarország hivatalos Facebook oldalát.
  2. Like-old a Makeup blog hivatalos Facebook oldalát.
  3. Válaszolj egy egyszerű kérdésre, amelyhez segítséget itt találsz.
  4. Ha nyertél, akkor teszteld a kapott termékeket és írd le a véleményed, benyomásaidat, hogy működött-e, vagy sem, illetve hogy ajánlanád-e ismerőseidnek vagy sem.

Tényleg nem szeretnénk senkit befolyásolni, de ha kíváncsi vagy a mi véleményünkre, akkor itt elolvashatod.

Tehát válaszolj erre az egyszerű kérdésre és ha nyertél, akkor küldd el nekünk véleményed:

Meddig tart a játék?

A játék most indul és 2013. december 23-án éjfélig tart.

Hogyan juthatsz a nyereményhez?

Az ajándékcsomagot az Unilever Kft. postázza ki a szerencsés nyertesnek. Egy személy egy érvényes nevezést adhat le. A nyertest emailben értesítjük 2013. december 26-én, és december 28-án éjfélig jelentkezhet emailben. Ha a nyertes nem jelentkezik a megadott időpontig, akkor új sorsolásra kerül sor, amelynek során hasonlóan járunk el. A játékot nem a Facebook szervezi.

És ha esetleg nem nyernél vagy egyszerűen csak szeretnéd megosztani saját tapasztalataidat a termékkel kapcsolatban, akkor nyugodtan küldd el rövid beszámolódat a makeup.katalinballa@gmail.com email címre.

Sok szerencsét kívánok Mindenkinek! :)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása