Smink & Makeup

Árzuhanás a Douglasnál

2014. január 06. Katushka

Időről időre a Douglas is szokott jó kis leárazásokat tartani. Most is itt van egy. Mától, azaz január 6-tól 26-ig rengeteg márka termékei lesznek megvásárolhatóak 20+5% kedvezménnyel. 

Douglas árzuhanás 2014_2.jpg

Persze a kijelölt márkák közül nem mindenre lesz érvényes a kedvezmény, csakis a táblákkal jelölt termékekre, de attól még érdemes benézni egy egy üzletbe, mert én így szereztem be az egyik kedvenc Lancome sminkbázisomat annak idején és a 20+5%-os csökkentéssel már teljesen kibírható volt az ára :) A +5%-ot csak akkor veheted igénybe, ha van törzsvásárlói kártyád! És persze ne felejtsd otthon a kinyomtatható kupont sem, mert máskülönben nem fogod tudni érvényesíteni a kedvezményeket.

Douglas árzuhanás 2014.jpgÉs hogy mely márkáknál számíthatunk árzuhanásra? A lista nem rövid:

Ahava, Burberry, Lanvin, Jimmy Choo, Montblanc, Boucheron, Balmain, Van Cleef & Arpels, Paul Smith, Heidi Klum, Lancôme, Biotherm, Yves Saint Laurent, Diesel, Ondes, Himalaya Herbals, Sensai, Jean Paul Gaultier, Ferragamo, Azzaro, Clarins, Swarovski, Bourjois, Guerlain, Estée Lauder, Helia-D, Lee Stafford, Toni&Guy, Sunfleur, Clinique, Paco Rabanne, Carolina Herrera, Nina Ricci, Valentino, Police, Beyu, Artdeco, Pink Sugar, Gilette, Shiseido, Collistar, Dsquared, Moschino, Trussardi, Douglas Beauty System, Douglas Nails, Douglas Absolute Nails

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása