Smink & Makeup

Felejtsd el a viszketést! Itt az Eucerin AtopiControl termékcsaládja

2014. január 20. spacegirl

Eucerin_AtopiControl_mood_cuddling_mother_and_child_landscape_format.jpg

Megdöbbentő adat, hogy a felnőtt lakosság 5%-a, a gyerekeknek pedig 10-20%-a szenved atópiás dermatitisztől, azaz bőrgyulladástól, ekcémától világszerte. A hámló, gyulladt bőrfelület és a rendkívüli viszketés jelenti az atópiás dermatitisz látható tüneteit. A betegek 90%-a öt éves kora előtt találkozik először ezzel a krónikus, nem fertőző bőrbetegséggel. A betegek, különösen a gyerekek szenvednek nagyon ezektől a tünetektől. Van, hogy aludni sem tudnak miattuk éjszaka. Sajnos ez a betegség sem áll meg a kellemetlen tüneteknél, hanem a lélekre is káros hatással van. Az atópiás dermatitisztől szenvedő emberek közül sokan a korlátozottság és elutasítottság érzéséről számolnak be, valamint egyáltalán nem tartják magukat vonzónak. Az Eucerin most egy új termékcsaláddal veszi fel a harcot ez ellen.

A menthoxypropanediolt, licochalcone-A-t, decanediolt és omega-6 zsírsavakat tartalmazó új Eucerin AtopiControl SOS Bőrnyugtató krém azt ígéri, hogy hatékony megoldást nyújt az atópiás dermatitisz kezelésére, és bőrbarát összetételének köszönhetően még a kisbabák érzékeny bőrén is használható. A menthoxypropanediol enyhíti a bőr viszketését, az édesgyökérből kivont licochalcone-A bőrnyugtató és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, az antibakteriális hatású decanediol a staphylococcus aureusszal veszi fel a küzdelmet (azzal a baktériummal, amely aktiválja a gyulladásos folyamatok kialakulását), a ligetszépe nevű növényből kinyert omega-6 zsírsavak és a szőlőmagolaj pedig erősíti a bőr természetes lipid köpenyét.

Az Eucerin AtopiControl termékcsalád az atópiás dermatitisz mindkét fázisára, a gyulladt és a tünetmentes időszakokra is hatékony megoldást nyújt. A gyulladt fázisban az SOS Bőrnyugtató krém és a Viszketés elleni spray használata ajánlott. A tünetmentes időszakokban történő bőrápolásához pedig az omega zsírsavas termékek. Az Eucerin AtopiControl bőrápoló termékek parabén-, színezőanyag- és illatanyag-mentesek. Hatékonyságukat és bőrbarát tulajdonságaikat klinikai és bőrgyógyászati tanulmányok igazolják. 

A termékcsalád tagjai:

Eucerin_AtopiControl_ambient_still_range_4products.jpg

Eucerin AtopiControl termékek a gyulladt bőr ápolására:

  • SOS Bőrnyugtató krém, 40 ml (3 hónapos kortól használható), 4.340 Ft
  • Viszketés elleni spray, 15 ml (3 éves kortól használható), 1.710 Ft

Eucerin AtopiControl Omega zsírsavas termékek (kisbabáknál is alkalmazhatók):

  • 12% Omega zsírsavas testápoló, 250 ml, 4.735 Ft
  • 12% Omega zsírsavas arckrém, 50 ml, 3.940 Ft
  • 12% Omega zsírsavas krém, 75 ml, 4.050 Ft

Eucerin AtopiControl tisztálkodószer:

  • Lipid-Olajtusfürdő, 400 ml, 4.510 Ft

Az Eucerin termékek a márkát árusító patikákban kaphatók.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása