Smink & Makeup

Ismét Box of Beauty a Douglastől - Most 3 teljes kiszerelésű termékkel

2014. február 03. Katushka

A Douglas időről időre előáll a maga kis szeretetcsomagjával. Ők nem a zsákbamacska vonalat képviselik a boxok piacán. Mindig előre lehet tudni, hogy mire számíthatunk a pénzünkért, ami számomra nagyon szimpatikussá teszi őket. Ez a csomag most abban tér el az eddigiektől, hogy 3 teljes kiszerelésű terméket és 3 minta terméket tartalmaz, tehát többet kapunk. Emiatt persze az ára is picikét magasabb lesz, de még mindig jobban jövünk ki, mintha külön-külön vennénk meg a termékeket. Ez a csomag tehát 3 990 forintba fog most kerülni. Mától vásárolható meg a DOuglas Parfümériákban és persze a készlet erejéig tart.

Lássuk mi is lesz benne.

2014februar_bob.jpg

DOUGLAS XL eye make-up remover - szemfestéklemosó
Kiszerelés: 200 ml

Az XL.xs termékcsalád kedvező áron, rögtön két méretben elégít ki minden kívánságot az arctisztítás és ápolás tekintetében. A termékek bőrgyógyászatilag teszteltek, paraben- és allergénmentesek. Különösen a termékek letisztult, stílusos külseje és optimális bőrbarát tulajdonságai ragadják meg az embert. Alapos, gyengéden kímélő és megbízható – ez az XL.xs szemfestéklemosó. Gyengéd, mint egy tollpihe, mégis intenzív tisztítást biztosít, segítve a tökéletes napi arctisztítást. Még a tartós, vízálló sminket is gyengéden, gond nélkül távolítja el, anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt. A kétfázisú formula bársonyosan gyengéd tisztítást biztosít, így nem marad más, csak tisztaság és természetes ragyogás.  Bőrgyógyászatilag tesztelt. Minden korosztály és bőrtípus számára tökéletes megoldás.

XL_xs-Essentials_Face-Gentle_Eye_Make_up_Remover.jpgHIMALAYA HERBALS Cocoa lip balm - ajakápoló
Kiszerelés: 4,5 g

Intenzív hidratáló ajakbalzsam, aktív hatóanyaga 100%-ban növényi eredetű. Nem tartalmaz petróleumot, mesterséges színezékeket és tartósítószereket. Ajkait megvédi a kiszáradástól és a repedezéstől. A kakaóvaj gazdag és természetes E-vitamin forrás, míg a szálafa vaj természetes antioxidáns.

 O155448.JPGSTERIL-O-SEPT Handgel - Kézfertőtlenítő gél

Kiszerelés: 30 ml

A Steril-O-Sept a hatékony antibakteriális kézfertőtlenítők termékcsaládjának új márkája. A Steril-O-Sept termékek a szakértők különböző téren végzett összetett és felelősségteljes munkájának eredménye, azzal a céllal, hogy kielégítsék a fogyasztói igényt a minőségi, hatékony antibakteriális kézfertőtlenítők iránt. Hatékony antibakteriális kézfertőtlenítő, aktív 66g/100g etanolt tartalmaz. A hozzáadott ápoló hatású aloe vera és hialuronsav összetevők ápolják és frissítik a kézbőrt. Használata is egyszerű: vidd fel a gélt száraz kézre és dörzsöld be, amíg nem szárad meg.

STERIL-O-SEPT hand gel 30 ml.jpgShiseido Bio-performance Super Corrective Eye Cream - Szemkörnyékápoló

Kiszerelés: 5 ml

A fiatalos szemkörnyék legfontosabb jellemzője a rugalmasság. A bőr ezen a részen nagyon vékony, érzékeny, könnyen kiszárad. Az új Bio-Performance Super Corrective Eye Cream regeneráló formulája koncentrált bio-hiarulonsavat juttat a bőrbe, mellyel megelőzhető a "fáradt tekintet" kialakulása, a kontúrok szinte azonnal feszesebbé válnak, a kisebb ráncok jelentősen csökkennek és halványulnak a szem alatti karikák is. A krém a Shiseido exkluzív Bio-Defining Complex hatóanyagát tartalmazza, mely super bio-élesztő kivonatból, rozmaring kivonatból és A-vitaminból áll. Elősegíti a hialuronsav képződését, és ezzel egy időben meggátolja annak leépülését. A bőr állapota ezáltal már három hét elteltével jelentősen javul.

s1507631-main-Lhero.jpgVictoria Soap - Eggwhite Soap - Tojásfehérje szappan

Kiszerelés: 15 g

A svéd VICTORIA  A.B. gyártmánya klasszikus régi, házi receptúra alapján modern főzési technológiával  fejlesztett termék. A klasszikus receptúra legfontosabb hatóanyagai a bőrlágyító lanolin,  illatos rózsaolaj és pórusösszehúzó tojásfehérje. A Victoria tojásfehérje szappan a mindennapi használat során könnyedén eltávolítja a sminket,  ápoló hatással tisztítja a bőrt és eltávolítja az elhalt hámsejteket. Minden bőrtípusra alkalmas. Dús, könnyű habja arcmaszk készítésére is alkalmas, ezt hetente kétszer ajánljuk. A maszk készítése előtt langyos vízzel mossuk meg arcunkat, majd a kiadós habbal képezzünk maszkot. 5 percnyi várakozás után langyos vízzel mossuk le a maszkot, és a megtisztított bőrfelületen érezni fogjuk a maszk pórusösszehúzó hatását.

eggwhitesinglg.jpgClinique Superdefense SPF20 moisturiser - Húdratáló krém

Kiszerelés: 7 ml

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása