Smink & Makeup

Hozd rendbe a körmeidet: Sally Hansen Rehab

2014. március 31. spacegirl

A Sally Hansen most két olyan új termékkel jelentkezett, ami a végveszélyben lévő körmöknek ígér utolsó mentsvárat. Mivel a dizájn gyakori váltogatása súlyosan károsíthatja a körmöket és a körömbőrke állapotát, ezek a termékek arra hivatottak, hogy ismét egészségessé varázsolják, visszaadják nekik eredeti fényüket és tartósságukat.

A Nail Rehab körömápoló lakk helyreállítja a súlyosan sérült körmök állapotát, a gyenge, törékeny, szétvált körömlemezkéket összetapasztja, mintegy védőlemezt képezve a körmön. A Cuticle Rehab körömápoló olaj ecsetes ápolószer pedig hidratálja, védi és ápolja a beszakadozó, kirojtosodott körömbőrkét. Mindezek tökéletes kiegészítője egy harmadik termék, a Big Shiny, amely nevéhez híven egy magasfényű fedőlakk, mely tartóssá teszi a lakkozást.

sally_hansen_rehab.jpg

Hogy működnek?

Nail Rehab körömápoló lakk: ez az intenzív ápolószer azonnal egészségesebbnek tűnővé teszi a körmöket, köszönhetően finom pink árnyalatának, ami optikailag fényesebbnek mutatja a körmöket. A formula elfedi az egyenetlenségeket és sérüléseket. Jázmin, rózsa és E vitamin tartalma gondoskodik az ápolásról, táplálja a körmöket, így azok gyorsan a legjobb formájukba lendülnek. A Nail Rehab ápoló védőpajzsot képez a körmön, így megvédi a töredezéstől, beszakadástól, berepedéstől. Ajánlott fogyasztói ára 2.499 Ft.

Cuticle Rehab körömápoló olaj: ez a finom, uborka és görögdinnye illatú gél hidratálja, védi és segíti a gyógyulásban a száraz, kiszálkásodott körömbőrkét. Jázmin és rózsa kivonat tartalmának köszönhetően puhít, csillapítja az esetleges irritációt, selymessé varázsolja a bőrt, így azonnal egészséges megjelenést ad a kezeknek. Gazdag bőrtápláló olaj tartalma megakadályozza a körömbőrke kiszáradását, kirojtozódását, segíti a regenerálódást. Az összetevők között E vitamin is szerepel, ami serkenti az egészséges köröm növekedést, fényessé teszi a körmöket, védelmet biztosít a barázdák kialakulása ellen, fokozza a körmök rugalmasságát. Ajánlott fogyasztói ára 2.699 Ft.

Big Shiny fedőlakk: a tökéletesen ápolt és egészséges körmök megkoronázása ez a magasfényű, szupertartós fedőlakk, mely UV védelmet is nyújt. Ajánlott fogyasztói ára 1.999 Ft.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása