Smink & Makeup

Kipróbáltuk: Lancome Miracle Air de Teint alapozó

2014. május 04. blondiegirl

Lassanként már szokásunkká válik, hogy az év elején érkező Lancome alapozókat csak tavasszal tudjuk nektek tapasztalatokkal bemutatni, mert a télen kisápadt bőrünkön nem lenne igazi a teszt. Igaz, első benyomásra még csak-csak elegendő, ha egy alkalommal felkenem, de véleményt írni hosszabb használat alapján szeretek. Szerencsére a tavasz nem sokáig váratott magára, így már jó néhány hete alkalmas vagyok tesztalanynak.

miracle_air_de_teint.jpg

Amikor először a kezembe akadt a Lancome Miracle Air de Teint alapozó, meglepődve vettem tudomásul, hogy az adagolást egy kis pipettával oldották meg. Nekem ilyen kiszerelésű termékem még semmiben sem volt, egyik kolléganőm rögtön rávágta, hogy neki is van ilyen de nem jó, mert minden nyakig alapozós lesz. Meglátjuk - gondoltam - de nekem igen kényelmesnek tűnt. Szó mi szó, így higiénikus a használata, mert nem kell kézzel hozzányúlni, de ezt egy sima pumpás adagolóval is el lehet érni. A mindennapokban pedig bebizonyosodott, hogy tényleg minden összekenődik tőle. A pipettát nem lehet letenni, ezért azonnal visszadugom az üvegbe, amitől az könnyen felborul. Pár adag nálam már a mosdóban végezte. Álmos, rohanós reggeleken nem túl praktikus.

miracle_air_de_teint2.jpg
Nézzük meg inkább, hogyan válik be! Az ígéretek alapján valami csodára várhatnék, szerencsére nem olvasgattam róla előre. Szeretek minden terméket úgy tesztelni, hogy megnézem milyen a gyakorlatban, és már a tapasztalatokkal a zsebemben nézem meg, mit is szerettek volna kihozni belőle.

Ígéret: Olyan könnyű, hogy egyáltalán nem érezhető az arcbőrön.
Valóság: Tényleg nagyon könnyű állaga van, kicsit vizes hatású is, míg tökéletesen el nem oszlik a bőrön, olyan, mintha nem lenne egyenletes az állaga - de ez nem zavaró.

Ígéret: A korábbi formulához képest még ragyogóbb, de mégis matt bőrt biztosít.
Valóság: Bár megszokásból alapozás után szinte mindig púderezek, a Miracle Air de Teint a legmattabb hatású alapozó, amivel eddig találkoztam. El tudom képzelni, hogy sokaknak önmagában is elegendő.

Ígéret: Jól fed - azoknak a hölgyeknek fejlesztették ki, akik alapozót inkább csak alkalmanként használnak, és akkor is csak célzottan, a problémás területeken.
Valóság: Sajnos ezt egyáltalán nem tudom megerősíteni, szinte alig fedi el a hibákat. Egyelőre nem is tudok elképzelni olyan alapozót, ami észrevehetetlenül könnyed lenne és jól is fedne egyszerre. Ez nem biztos, hogy hiba, a két tulajdonság szerintem kizárja egymást. (Majd ha találok olyat, ami a feltevésemet megcáfolja, megírom, ígérem.)

utana4b.jpg

A Miracle Air de Teint 9 árnyalatban érhető el, ajánlott fogyasztói ára 11.500 Ft.
Nem rossz alapozó, de ennyi pénzért inkább valami mást vennék.

A terméket a L'Orealtól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása