Smink & Makeup

Hozd formába tested - Méthode Jeanne Piaubert nyereményjáték

2014. június 20. Katushka

Igaz, már javában tombol a nyár, de biztos van még olyan hölgy, aki nem 100%-ban elégedett az alakjával. Fontos nagyon az egészséges táplálkozás és a mozgás, de nem árt néha picit rásegíteni ezekre. Épp ezért hoztunk nektek egy nyereményjátékot, amiben olyan értékes Méthode Jeanne Piaubert terméket nyerhettek, mellyel a kívánt testtájon még tovább tökéletesíthetitek az alakotokat.

methode_jeanne_piaubert.jpg

De hogy mit is érdemes tudni a márkáról és a termékekről?

Jeanne Piaubert  1937-ben vezette be az exkluzìv mellàpoló kezelést, mely sebèszeti beavatkozás nélkül ìgért làtvànyos mellkorrekciót. Ez a feszesìtő módszer még ma is a legkeresetebb kezelés a szépségszalonokban. Kèsöbb eladta a L’Oreal-nak az innovàcióit ìgy terjeszkedni tudott és megismerhette a világ. Nagyon kevés márka mondhatja el magàról, hogy saját kutató laboratóriummal rendelkezik. A Methode Jeanne Piaubert kutatói ötvözik a legújabb kutatàsi eredmènyeket a speciàlis kozmetikai módszerekkel, amelyeknek eredményeképpen a bőr természetes alapú hatóanyagokhoz jut, és ezek segítségével megújítja önmagát, az arc és testkontúrok visszanyerik eredeti harmóniájukat.

Kiknek ajánlják?

Azoknak a hölgyeknek és uraknak ajánlják a márkát akik a szépségszalonon kívül otthonukban (is) gyors és hatékony eredményt szeretnének elérni. Széles spektrumú speciális, lokális területekre ható termékeket kínálnak, mert a testünkön lévő bőrfelület is többféle állagú és vastagságú.

Mit nyerhet az aki játszik és a szerencse is mellészegődik?

4 szerencsést sorsolunk ki azok közül, akik a játékszabályoknak megfelelően játszanak. Mind a 4 nyertes választhat egy darab  Méthode Jeanne Piaubert terméket, melyet postán fogunk elküldeni neki.

Méthode Jeanne Piaubert nyereményjáték.jpg

A játékra hogy lehet jelentkezni?

Oszd meg velünk a Te nyári karcsúsító tippjeidet! Nem kell mást tenned, mint megosztanod a játékot a Facebook oldaladon, és megírni kommentben (a blog Facebook oldalán vagy a blogoldalon), hogy Neked mik a saját karcsúsító tippjeid, illetve az alábbi karcsúsítók közül melyiket választanád a legszívesebben és miért.

Meddig tart a játék?

A játék most indul és 2014. 06. 27. éjfélig tart.

A nyertesek nevét a facebook oldalunkon tesszük közzé június 28-án. Amennyiben a nyertesek nem jelentkeznek emailben 2014. július 3-ig, úgy újrasorsolunk, amelynek során hasonlóan járunk el. Az ajándékot postán juttatjuk el a nyertesnek. A játékot nem a Facebook szervezi. Egy személy egy érvényes nevezést adhat le.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása