Smink & Makeup

Őszi Clarins nyereményjáték a szépség rajongóinak

2014. október 13. Katushka

Itt van az ősz, itt van újra... Kezdem ismét így a posztot :) és tényleg. Én nem bánom, mert ezt az évszakot is legalább annyira szeretem, mint a tavaszt. Igaz, hogy az időjárás egyre kiszámíthatatlanabb, viszont a bőrünket és a neszeszerünket abszolúte fel tudjuk készíteni erre az évszakra is. Most ebben szeretnék Nektek egy kis segítséget nyújtani! A Clarins Rajongói klubbal karöltve szeretnék 3 szerencsést meglepni egy igen értékes ajándékcsomaggal. De ne szaladjunk ennyire előre. 

Ősszel előkerülnek a visszafogott, elegáns, természet ihlette, matt színek. A Clarins őszi Ladylike kollekciója is ennek jegyében született meg. A kollekcióban matt, krémpúder hatású szemhéjfestékeket, szemhéjbázist - ami valljuk meg elengedhetetlen - szemöldökformázó palettát, tust és szempillaspirált találhatunk. A Be Long szempillaspirálról olvashattatok már nálunk tesztet, amit ide kattintva el is olvashattok. 

clarins ősz.jpg

Ami pedig a bőrápolást illeti, nem árt beszerezni a szezonnak és a bőrtípusunknak megfelelő termékeket. Ehhez is segítséget nyújt most a Clarins, mert összeállított egy egész neszeszert azokból a sikertermékeiből, melyek valóban felfrissítik, hidratálják és ápolják a bőrt. Ezek a minták nagyon jó szolgálatot tesznek, amikor utazunk, vagy csak a ridikülbe pakolunk, így nem kell magunkkal vinni a kedvenceinket teljes kiszerelésben, arról már nem is beszélve, hogy ha még eddig nem próbáltuk az adott terméket, akkor most ki is próbálhatjuk. És hogy mely termékek találhatóak a neszeszerben?

unnamed.jpg

  • Arctisztító tonik kamillával
  • Lótusz arcápoló olaj
  • HydraQuench Hidratáló Krém SPF 15
  • Clarins Man Hidratáló balzsam
  • Multi-Active Nappali Krém Minden bőrtípusra
  • Extra-Firming Nappali Krém Minden bőrtípusra
  • Clarins Man Radírozó arctisztító
  • Double Serum

Ezek után remélem kedvet kaptatok egy jó kis játékra! :)

A játék végén 3 szerencsést sorsolunk ki, akik egy-egy ajándékcsomagot nyernek. Ebben a csomagban megtalálható lesz majd egy Be Long szempillaspirál és egy 8 darabos minta szett, neszeszerrel. 

Nem kell mást tenni mint helyesen válaszolni a kérdésekre, likeolni a Clarins Rajongói klubbot a Facebook-on és drukkolni, hogy Te legyél a szerencsés! :)

Meddig tart a nyereményjáték?

A játék most indul és 2014. 10. 19. éjfélig tart.

Hogyan juthatsz a nyereményhez?

Az ajándékcsomagot postán juttatja el a nyertesnek a forgalmazó, akiket emailben fogunk értesíteni október 20-ig. A nyertesek október 22-ig jelentkezhetnek emailben. Ha a nyertes nem jelentkezik a megadott időpontig, akkor új sorsolásra kerül sor, amelynek során hasonlóan járunk el. A játékot nem a Facebook szervezi. A játékosok nevét és email címét a játékot szervező Clarins Rajongói Klub megkapja. Egy személy egy érvényes nevezést adhat le. 

 

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása