Smink & Makeup

Nyereményjáték! - Lemerültél? Töltődj fel a NUXE-el!

2014. november 19. Katushka

Az év minden szakában szüksége van a bőrnek a felfrissülésre, megújulásra. Azt sem árt tudni, hogy nemcsak akkor kell elkezdeni foglalkozni a bőrünkkel, amikor megjelennek a ráncok. Érdemes a megelőzésre is odafigyelni. A legfontosabb, amit tehetünk, hogy igyekszünk a lehető legegészségesebben élni, odafigyelni magunkra, de néha nem árt egy kis külső segítséget is igénybe venni. Akárcsak egy mobiltelefon akkumulátor, a bőrsejtek is naponta veszítenek energiájukból. Épp ezért érdemes valóban minőségi termékeket használni, legyen szó a megelőzésről vagy a bőr fiatalításáról!

unnamed_1.jpgA NUXE erre fejlesztette ki a Nuxellence® Éclat termékét, mely a legelső fiatalság és ragyogásfokozó arcápoló, amely egy merőben új koncepcióra épül, helyreállítja a mitokondriális DNS működését egy exkluzív növényi formula alkalmazásával. Nem kevesebb, mint 10 szabadalom volt szükséges ezen intenzív arcápoló készítmény tökéletesítéséhez, amely napról-napra tölti fel fiatalsággal és ragyogással a bőrt és ellátja a szükséges energiával a bőrsejteket, hogy azok megfelelően működjenek. A golgotavirág, a pipacsszirmok és a borágó virág feltölti a bőrt fiatalsággal és védi a mitokondriális DNS-t. A körömvirág, a chilei fenyő, a kínai gyömbérkivonat és a hialuronsav a bőr felszínén dolgozva kisimítja a ráncokat és a szarkalábakat.  A perui zsázsa gyökér, az olajfa levele, a kakaófa kivonata a korrigáló pigmentekkel együtt rózsás, második bőr textúrát kölcsönöz a bőrnek, azonnali ragyogást és egészséges megjelenést biztosítva.

Eredmény: A bőr textúrája finomabbá, az arcszín ragyogóbbá válik.

Mikor? Kinek? Minden nőnek, minden életkorban, reggel és este egyaránt.

Nőies, finom virágillata, könnyed textúrája és látványos hatékonysága miatt az első számú anti-aging bőrápoló a francia nők körében és már itthon is kapható a kiemelt patikákban.

Most ebből a prémium termékből nyerhettek Ti is, ha velünk játszotok! A játékban résztvevők közül 5 szerencsést sorsolunk ki, akik egy-egy Nuxellence® Éclat  (50 ml) terméket nyernek. Nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolni az alábbi kérdésre, like-olni a NUXE Magyarország facebook oldalát és drukkolni, hogy Te legyél az egyik szerencsés nyertes! 

 Meddig tart a nyereményjáték?

A játék most indul és 2014. 11. 26. éjfélig tart.

Hogyan juthatsz a nyereményhez?

Az ajándékcsomagot postán juttatja el a nyertesnek a forgalmazó, akiket emailben fogunk értesíteni november 27-ig. A nyertes november 29-ig jelentkezhet emailben. Ha a nyertes nem jelentkezik a megadott időpontig, akkor új sorsolásra kerül sor, amelynek során hasonlóan járunk el. A játékot nem a Facebook szervezi. A játékosok nevét és email címét a játékot szervező Dovex Kft. megkapja. Egy személy egy érvényes nevezést adhat le.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása