Smink & Makeup

Teszt - Avon Super Extend Winged Out szempillaspirál

2015. március 19. Katushka

Az, hogy épp ki milyen típusú szempillaspirált preferál az változó. Hallottam már olyat is, hogy újra "menő" lesz a csomós szempilla, persze nem igénytelen kivitelben. (Nem is tudom, hogy lehet e a csomós szempilla más mint igénytelen, de mindegy is.) Én mindenesetre a szép, különálló, hosszú pillák híve vagyok. Ami szintén nagyon fontos szempont nálam, hogy a festékanyag ne szárítsa a pilláimat, így nem is fognak töredezni. 

dsc08845.JPG

Az elmúlt hetekben volt szerencsém kipróbálni az AVON egyik új szempillaspirálját a Super Extend Winged Out szempillaspirált. Amit az elmondások alapján érdemes róla tudni, hogy most mesésen hosszú és különálló szempillákat varázsolhatsz magadnak, csomósodás nélkül! A szempillaspirál különleges, kúp alapú keféjét a madárszárny tollának formája inspirálta. A precíz és rugalmas kefe a nehezen elérhető szempillákat is befesti és íveli. Így a pilláid szinte szárnyra kelnek. 

dsc08849.JPG

A szempillaspirál maga egyébként egy teljesen korrekt méretű fejjel rendelkezik, amin rengeted apró sörte van. Ezeknek köszönhetően valóban nagyon szépen és alaposan szét tudjuk választani a pillákat. Valóban egész jól el lehet érni a belső, rövidebb pillákat. A kefére nem kerül túl sok festékanyag, így gondolom ez is közrejátszik a letisztult végeredményhez.

fotorcreated_2.jpg

fotorcreated_3.jpg

Nem hosszabbítja meg nagy mértékben a pillák hosszát, de tényleg nagyon szépen elválasztja őket. A festékanyag nagyon jó állagú, mert egyáltalán nem keményednek meg a pilláim tőle, ezáltal nem is száradnak ki. Nem lesz olyan érzésem a felvitel után, mintha húzódna a szememen. A dörzsölést nagyon jól bírja és bizonyos mértékben még vízálló is. Én két rétegben vittem fel a pilláimra, de a második réteg nem adott különösebben sokat hozzá az első réteghez. 

Az ajánlott fogyasztói ára 1 999 forint, de most 1 299 forintba kerül az AVON webshopján, feltételezem ez a bevezető ára. Ez a szempillaspirál azoknak nagyon megéri, akik nem akarnak hatalmas, akár nehéz pillákat, sokkal inkább szép, természetesen szétválasztott pillasort.  

A terméket az AVON-tól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolta. 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása