Smink & Makeup

Krémes textúrájú szemhéjfesték az Armanitól - Eye Tint

2015. március 24. Katushka

Nem kifejezetten új keletűek a krémes állagú szemhéjfestékek, viszont ez a kollekció abszolúte újdonságnak számít az Armani háza tájáról. Azt mindenképp érdemes tudni ezekről a termékekről, hogy nagyon tartósak. 12 árnyalatban dobták a piacra, mindegyik metál fényű. Az EYE TINT árnyalatait a Giorgio Armani által tervezett legendás kreációk ihlették. A színek és textúrák visszatükrözik a ruhadarabokban megjelenő kifinomult és gyengéd anyaghasználatot. Az EYE TINT mély és intenzív színeivel élénkíti a szemet, ezáltal magával ragadó és csábító tekintetet varázsol viselőjének.

49f76a03c991be38d177e0991a65b6d1.jpg

Kiszerelését tekintve nagyon hasonlít egy egyszerű szájfényhez, de mégsem az :) Folyékony állagú, de nem annyira, mint például egy folyékony tus. Felvihető az aplikátorral a szemhéjra, majd eldolgozhatjuk egy satírozó ecsettel, de tökéletes megoldás erre az ujjunk is. Érdemes vele viszonylag gyorsan dolgozni, mert nagyon jellemző ezekre a textúrákra, hogy hamar megszáradnak és ott is maradnak, ahova került belőlük. Valóban tartós, mert 8-10 órát simán kibír a bőrön. Néhány mozdulattal pillanatok alatt készíthető vele füstös smink, csak a napszaknak megfelelő árnyalatot kell kiválasztani :)

Ezeket a termékeket kizárólag a Westend és a Mammut Douglas Parfümériában található Giorgio Armani Cosmetics standokon találjátok meg.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása