Smink & Makeup

Teszt - Garnier Miracle Skin és Eye Cream

2015. március 25. Katushka

Jómagam viszonylag ritkábban tesztelek Garnier termékeket, épp ezért is örültem, hogy végre van megint hozzá lehetősége és az pedig még klasszabb, hogy egy érdekes terméket próbálhattam ki. Elméletileg a Garnier ”csodakrém”, öregedés elleni bőrátalakító, ami az öregedés jeleit minden bőrtípuson azonnal láthatóan és tartósan is javítja. Noss az, hogy az öregedés jeleit láthatóan javítja e azt nem tudom, egyrészt ezért mert szerintem -hála az égnek- még nem igen vannak ráncaim, másrészt nem is használom olyan régóta. A lényeg, hogy szeretem az izgalmasnak ígérkező termékeket és ez mindenképp az :)

dsc08748.JPG

A Garnier Miracle Skin Cream 12 szabadalmat és 7 aktív hatóanyagot tartalmazó formulája segít felvenni a harcot az öregedés jelei ellen. Azonnal látható és hosszantartó hatást is gyakorol a bőrre. Az alkalmazkodó textúra ragyogóvá teszi a bőrt és enyhíti az öregedés látható jeleit. Megfiatalítja a bőrtónust, a bőr ragyogóbb, simább és egyenletesebb, selymesebb tapintásúnak érződik. 24 órán át hidratál. Hosszútávon pedig az öregedés jelei láthatóan csökkennek: a kevésbé látható ráncokért és foltokért, a feszesebb bőrért. A bőr tónusa egységesebb és simább lesz. A koncentrált összetétel és a SPF 20 tartósan csökkentik és harcolnak a bőr öregedésének jelei ellen. 

dsc08750.JPG

dsc08769.JPG

És hogy mitől is olyan izgi szerintem? Azért, mert maga az "alapozó" egy fehér krém. Korábban már próbáltam hasonlót a The Body Shoptól. A krémben található rengeteg kis pigment gyöngy, ami dörzsölés hatására kipukkad, így ad színt a krémnek. Tudtommal egy árnyalatban lehet kapni a terméket. Joggal tesszük fel a kérdést... Hogy fog ez pont az én bőröm színéhez passzolni?... Első pillanatban sehogy, viszont ahogy folyamatosan beledolgozzuk a bőrbe, úgy alkalmazkodik a színhez, így nem lesz maszkhatása. 

fotorcreated.jpgA fedése nem túl erős, de nappalra szerintem elég. Ami szintén észrevehető, hogy a bőröm simább lesz a pórusaim pedig kicsit kitelnek, így javítva az optikai hatást. A szemkörnyékápoló hasonló elven működik, mint a krém, viszont az egy picit világosabb, de ez el is várható egy szem alatti krémtől.  

dsc08749.JPG

dsc08773.JPG

dsc08765.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:

  • Nappali krém: 3 299 Ft
  • Szemkörnyék ápoló: 2 699 Ft

Mindent egybevéve elégedett vagyok a termékkel. Nem fénylik át túl hamar, nem nehezíti el a bőrömet. Könnyű szépen egyenletesen eldolgozni. Felvihetjük kézzel és alapozóecsettel is. Lehetne kicsit erősebb a fedése az én "ízlésvilágomnak", de apró pattanások esetén is még használható, mert van némi fedése azért. 

dsc08833.JPG

A terméket a Lorealtól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolta.

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása