Smink & Makeup

Teszt: Botanicus körömvirágos ápoló krém

2015. május 08. spacegirl

botanicus_krem_1.jpg

Egy korábbi posztban már olvashattatok nálunk a Botanicus-ról, amely egy 23 éves múltra visszatekintő cseh márka. Egy békés, vidéki farmon egy 30 hektáros organikus kertben található szinte az összes növényi alapanyag, amelyet termékeikben feldolgoznak.

Most a körömvirágos ápoló krémről olvashattok. Ez az ápolókrém abszolút körömvirág illóolajjal, kakaóvajjal és citrusos ilóóolajakkal készül, és azonnali nyugtató hatást biztosít az érzékeny bőr számára. Finoman és vékony rétegben kell felvinni, majd körkörös mozdulatokkal bemasszírozni a bőrbe.

Összetevők: Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerine, Stearic Acid, Theobroma Cacao Butter, Rosa Damascena Flower Water, Citrus Grandis Peel Oil, Cetearyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Triethanolamine, Salicylic Acid, Elettaria Cardamomum Seed Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Alcohol, Sorbic Acid, Calendula Officinalis Flower Oil, D-Limonene, Citral, Linalool, Eugenol, Geraniol, Citronellol.

Be kell vallanom, hogy ez az egyik kedvenc termékem a csomagban, mert még ilyenkor tavasszal is hajlamos a kezem nagyon kiszáradni. Ez a krém pár nap alatt teljesen rendbe tette, ami elsősorban a körömvirágnak köszönhető. Kiszerelésére és árára való tekintettel a kezemen kívül még a karomon szoktam használni, ott is remek szolgálatot tesz. A fém tubusos csomagolásáról egyébként a gyerekkorom cukros sűrített teje jutott az eszembe (amit anno minden hűtőhöz látogatásnál "megvámoltam" :). Az illata kellemes citrusos, a textúrája pedig nagyon könnyű, így gyorsan beszívódik. A bőrt puhává és selymessé teszi, és az illata is órákig megmarad. Nagyon jó kis termék, ha tehetitek, próbáljátok ki! 

Ára: 4.990 Ft (Botanicus webshop)

A terméket a Botanicus-tól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása