Smink & Makeup

A tudatos napvédelem hete

2015. május 16. Katushka

Most már azért egészen nyugodtan ki lehet merészkedni a napra, előkerülhetnek a bikinik, mehet a napozás! :) Viszont nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a napvédelem. A Lush a jövő héten, vagyis május 18-24. tartja a tudatos napvédelem hetét. Ők is próbálják felhívni a figyelmet a bőrünk védelmére, mert még ha nem is érzékeny, könnyen leégős a bőrünk, akkor is szükség van napvédelemre, mert a káros sugarak nem válogatnak és a bőrrák sem...

dvitamin_es_napozas_580x290.jpg

Alkalmazásuk
Az ajánlott mennyiség minden termékből 2 mg a bőr egy négyzetcentiméterére számítva. Ez két órán át biztosít fedést és védelmet, a termékek így fejtik ki teljes védelmi képességüket. Az alkalmazás megismétlése nagyon fontos, a termékeket minden két órában újra fel kell vinni a bőrre. A fényvédelem nélkülözhetetlen, ha meg akarod óvni a bőröd a napon töltött idő alatt. Minden ember bőre különböző, és a világosabb bőr érzékenyebb
a napfényre, ezért az UVA- és UVB-sugarak még fényvédő alkalmazása mellett is károsíthatják a bőröd. Ha biztonságban akarsz lenni, oda kell figyelned a bőrödre és gondoskodnod kell róla. Az UV-sugarak nagyon ártalmasak lehetnek, és a károsodást néha nem is lehet rögtön észrevenni. Csak néhány egyszerű óvintézkedésre van szükség, hogy nyugodtan élvezhesd a napozás örömeit és megőrizd bőröd egészségét.

Sesame Suntan Lotion - SPF10

Telistele van olyan friss összetevőkkel, mint a szezámolaj és a diófalevél-főzet. Ezek az anyagok segítenek növelni a bőr melanintermelését – ami természetes reakció a napsütésre, s ez azt jelenti, hogy ez a krém ténylegesen segíti a barnulást. A fair trade kolumbiai bio kakaóvaj és az aloekivonat nyugtatja és táplálja bőröd, a védelemről pedig a három széles spektrumú fényvédő gondoskodik. Ráadásul ettől a krémtől bőröd ellenállhatatlanul finom illatú lesz!

sesamesuntan250g-2.jpg

Ára: 2490 Ft / 100g 4690 Ft / 250g

Powdered Sunshine napvédő hintőpor - SPF15

Laza állagú, finom púder, melyet könnyű használni: csak hintsd a bőrödre és élvezd a napvédelmet. Ez igazi forradalom a napvédelemben, könnyen magaddal viheted bárhova és egyszerűen újra használhatod, hogy felfrissítsd a fényvédelmet a nap során. Rengeteg kalaminporral készült, mely igen gazdag cink-oxidban, ami természetes fényvédő. Friss földes, citrusos illatát a szezámolaj, a citrom, a lime és a pacsuli adja.

poweredsunshine.jpg

Ára: 2590 Ft / 70g

The Sunblock szilárd fényvédő fürdőtömb - SPF30

Szilárd, fürdés közben felvihető fényvédő kalaminporral, kakaóvajjal és bőrnyugtató, regeneráló hatású rózsakivonattal, mely nagyszerű virágillatot kölcsönöz a bőrnek. A tömb egyharmada elegendő teljes tested védelmére. Fürdés vagy zuhanyozás után a tömbbel simíts végig nedves bőrödön, majd öblítsd le és egy törölközővel gyengéden itasd fel a testeden levő vizet. A három széles spektrumú fényvédő mellett nyugtató, tápláló összetevőket tartalmaz, így igazán jót tesz a bőrödnek.

sunblock.jpg

Ára: 4190 Ft / 100g

Million Dollar arckrém - SPF30

Ha ezt az új, bionikus archidratálót használod, úgy fogod érzeni magad, mint egy millió dolláros ékszer - és olyan vonzó is leszel. A vidám illat, a fényvédők és a fiom árnyalatú pigmentek egészséges, természetes ragyogást varázsolnak az arcodra. Költséget nem kímélve fejlesztette ki a Lush ezt az arckrémet, mely a bőrt óvó fényvédőket és egy sor pompás összetevőt tartalmaz. A szezámolaj segít megtörni a napfényt, a szintetikus fényvédők pedig kialakítják a fényvédő- és UV-faktorokat. A ligetszépeolaj kiegyensúlyozza és regenerálja a bőrt, a sheavaj és a jojobaolaj lágyít, a méz és a levendulaolaj pedig simává és puhává teszi az arcbőrt. A darált mandulából, szezámmagból és zabpehelyből készült bőrnyugtató tej ápolja és hidratálja a bőrt, mely puha és telt lesz. Még egy csipetnyi Feeling youngert is belekevertek, melyben fényvisszaverő, a bőrnek finom, egészséges ragyogást adó „mágikus narancs” pigmentek találhatók.

milliondollarmoisteriser.jpg

Ára: 13 990 Ft / 45g

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása