Smink & Makeup

Teszt: doBrasil Natural & Fresh dezodor - Copaiba

2015. május 31. spacegirl

dobrasil_deodorante_copaiba_wm.jpg

Korábban már olvashattatok nálunk doBrasil termékekről. A ravennai gyártólaboratórium már több mint 25 éve állít elő természetes hatóanyagokra épülő, kiváló kozmetikumokat. A vállalat termékei közül is kiemelkedő doBrasil termékcsalád az Amazonas menti esőerdők bioaktív hatóanyagainak jótékony hatásait kínálja. Az ottani indiánok hagyományos módszerekkel gyűjtögetik a gyümölcsöket, magokat és gyógynövényeket, melyek azután a ravennai laboratóriumban kerülnek feldolgozásra.

A doBrasil Natural & Fresh dezodor - Copaiba egy 100%-ban természetes alapanyagokat tartalmazó dezodor, amely minden bőrtípusra ajánlott. Nem tartalmaz alkoholt, alumínium sókat, parabént, PEG-et, formaldehid származékokat, vazelint, színezéket vagy állati eredetű anyagot. Friss és gyengéd a bőrhöz, így érzékeny bőrűek is alkalmazhatják. Bőrgyógyászatilag tesztelt és nikkel tesztelt. Azt ígéri, hogy nem tömíti el a pórusokat, felfrissíti és hagyja természetesen lélegezni a bőrt. Egész napos (24 órás) védelmet biztosít és nem hagy foltot a ruhán.

Főbb összetevői:

  • Copaiba balzsam: Igazoltan rendelkezik természetes gyulladás gátló tulajdonságokkal. Feltölti a hámsejteket energiával.
  • Timsókő: Vulkanikus eredetű, 100%-os sókristály. Híres természetes antibakteriális tulajdonságáról, környezetbarát, teljes mértékben lebomlik. Természetes ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek normalizálják a bőr áteresztőképességét, légzését és egyben frissítőek.
  • Grapefruit kivonat: Kiváló fertőtlenítő hatású.
  • Izlandi zuzmó kivonat: Rendkívül gazdag usnic savban, amely igen kedvelt és elterjedt baktériumölő, hámosító, bőrtisztító és szagtalanító tulajdonsága miatt.
  • Körömvirág kivonat: Lágyító, nyugtató és sejtregeneráló hatással rendelkezik.

Tapasztalatom:

Mivel dezodorról van szó, izzadásgátló hatást nem várhatunk tőle. Összetevőivel azonban hatékonyan gátolja a kellemetlen szagok kialakulását. Pumpás kiszerelésű, és mivel hajtógáz nincsen benne, kicsit nehézkes a használata. A ruhán nem hagy foltot. Nagyon kíméletes a bőrhöz, az irritált bőrt sem bántja egyáltalán. A természetes dezodorok között egy egészen erős versenyző, ajánlom kipróbálásra!

A doBrasil Natural & Fresh dezodor - Copaiba 2.890 Ft-ba kerül a Natura Vivente webshopjában.

A terméket a Naturavivente Kft.-től kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása