Smink & Makeup

Új illatok az AVON-tól

2015. június 17. Katushka

Néha jó megújulni, illatok terén is. Azt is érdemes szem előtt tartani, hogy nyáron más illatokat preferálunk, mint télen. Ezért néha nem árt körülszaglászni az újdonságok terén! 

AVON Perceive Oasis parfüm

Az AVON Perceive Oasis parfüm a virágok inspiráló illatát zárta elegáns üvegcsébe. A nőies, érzékien édes és egyben kiegyensúlyozottságot sugárzó illat a bennünk rejlő oázisba, a belső nyugalom szigetére repít bennünket, ahol boldog gondolatok kerítenek hatalmukba. Az ibolyalevelek, a fehér bazsarózsa és a pézsma illatjegyek friss keveréke inspirálóan hat érzékeinkre, miközben ezen aromák kibontakoztatják sugárzó nőiességünket.

perceive_oasis_parfum_4099_ft_08771.jpg

Normál ár: 4 099 Ft
Egységár: 61 980,00/1l

Új AVON Scent Essence illatkollekció - Blooming Lotus, Blushing Raspberry, Wild Bergamot

Személyiségünk egyik kifejezőeszköze a parfüm és a minket körbevevő illat kiválasztása. Az új AVON Scent Essence illatkollekciónak köszönhetően most mindenki megalkothatja, illetve kikeverheti saját, egyedi illatát. A három új kölni közül az elegáns Blooming Lotus a frézia, a lótuszvirág, a pézsma, a játékos Blushing Raspberry a mangó, a málna és a szilvavirág, míg a kicsit vadóc Wild Bergamot kölni a bergamott és a cédrusfa illatjegyeit ötvözi némi teás akkorddal. Az új illatkollekciót használjuk magában vagy akár a régi kedvenc Scent Essence illatokkal ötvözve – ahogy hangulatunk és kedvünk tartja.

scent_essence_kolni_mood.jpg

Normál ár : 2 799 Ft

AVON tipp:

Wild Bergamot = Rock-os stílus
Wild Bergamot + Blooming Lotus = elegáns, üzletasszonyos stílus
Blooming Lotus + Blushing Raspberry = romantikus stílus
Wild Bergamot + Blooming Lotus + Blushing Raspberry = sportos stílus

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása