Smink & Makeup

Karácsony a Lush-nál - Fürdőbombák

2015. október 06. Katushka

Az idei karácsonyi kollekcióban a fürdőbombáktól a tusfürdőzseléken át a kézzel készített ajándékokig sok mindent találsz, ami tetszeni fog, és ami meglep a látványos műsorral, amit a kádban rendez a kedvedért.  Minden termék vegetáriánus (többnyire vegán) és természetesen egyiket sem tesztelték állatokon. Minden nyersanyag és illóolaj etikus beszerzési forrásból származik. A lehető legtöbb terméket szilárd formában készítik, mert így nincs szükség mert így nincs szükség tartósítószerre és felesleges csomagolóanyagokra, ami különösen fontos karácsony idején, amikor kitör az ajándékozási láz. Változtasd műalkotássá a fürdőt ezekkel a látványos fürdőbombákkal, melyek puhítják a bőrt, dezodorálnak, jókedvre derítenek és beindítják a képzeleted.

A termékeket már megtaláljátok a LUSH üzletekben!

Star dust - A csodák csillaga

stardust-375x375.jpg

Merülj bele a csillagfényes vízbe, mely Ugandából származó fair trade vaníliától és perui rózsafától illatozik. A csillámló fürdő a bergamott citrusos energiájával tölti föl tested-lelked – ideális a buli utáni regenerációhoz.

1290 Ft / db

Yog nog - A cukiságbomba

yog_nog_bath_bomb-375x375.jpg

Luxus fürdőbomba, mely tele van fűszeres szegfűszeggel, bőrnyugtató szójajoghurttal és érzéki ylang-ylanggal. Tetőtől talpig édes illatúvá varázsol! Lubickolj a luxusban, merülj el a karamell illatában és élvezd a leheletnyi csillámvarázst.

1490 Ft / db

Shoot for the stars - Fesd a vízbe az éjszakai égboltot!

shootforthestars-375x375.jpg

Dobd a fürdővízbe és nézd, ahogy száguldani és pörögni kezd, miközben csillogó, megnyugtató, éjkék takarót terít a víz színére. A brazil narancs és a bergamott olaja mennyei módon kényezteti a bőröd, és a hangulatod is az egekbe szökell.

1290 Ft / db

Cinders - Forrósítsd fel az ünnepi hangulatot!

cinders-375x375.jpg

Ez a fürdő a fahéjlevélolaj élénkítő illatával téli idillt varázsol köréd – mintha csak a kandalló előtt melegednél egy pohár forró gyümölcspunccsal a kezedben. De mellőzzük a nyílt láng használatát, hiszen itt van nekünk helyette a durvaszemű tengeri só és a pattogós cukorka!

950 Ft / db

Golden wonder - Csodásan látványos

goldenwonderballistic-375x375.jpg

Fürödj folyékony aranyban ezzel a vidítóan édes illatú, citrusos bombával. Dobd a vízbe és figyeld a csodálatos türkizkék robbanást, benne csillámfelhővel, és élvezd, ahogy szétterjed a vidám, citrusos illat, melyben édes narancs, lime és egy kis konyakolaj aromája keveredik.

1490 Ft / db

Butterbear - Kakaóvajas maciölelés

butterbear-375x375.jpg

Burkolózz be a krémes vaníliaillatot árasztó fürdőbomba megnyugtató illatába. A Dominikai Köztársaságból származó bio kakaóvaj remekül puhítja a bőrt – ez a fagyos külsejű, ám szívmelengető, krémes kényeztetés a fiatalokat és a lélekben fiatalokat egyaránt elvarázsolja.

890 Ft / db

Luxury lush pud - A megnyugvás receptje

luxurylushpud-375x375.jpg

Esti lazítás a mozgalmas ünnepek idején – az álmosan sodródó habszigetecskék fölött megnyugtató levendulaillat száll. A tonkakivonat tökéletes ünnepi csemege a bőrödnek, a benzoingyanta krémes illata pedig oldja a feszültséget és segít ellazulni.

1490 Ft / db

Dashing santa - Ho-ho-hol egy fürdő, hadd csobbanjak bele

dashingsanta-375x375.jpg

Télapó pezsgő aranycsizmájában körbeszáguld a kádban, hogy mindenhova elvigye a vidám szacumaillatot és csillogó hópelyhek- kel szórja tele a vizet. A tonizáló hatású mandarin, bergamott és narancsvirág még tovább fokozza az ünnep derűs hangulatát.

1290 Ft / db

Father christmas - Várunk, kedves Télapó!

fatherchristmas-375x375.jpg

Édes illatú ünnepi fürdőbomba, mely a karácsony hangulatával tölti meg a kádat. Dobd be a vízbe és figyeld, hogyan oldódik fel a pirospozsgás Télapófigura, hogy a közepében lévő élénkzöld réteg is szertepezseghessen és gazdagíthassa a fürdődet.

1290 Ft / db

So white - A legtündéribb a vidéken

sowhite-375x375.jpg

Tiszta és egyszerű fürdőgolyó élénk, finom almaillattal – olyan makulátlan, mint a frissen esett hó. A bergamott- és a rózsakivonat segít az ellazulásban és megnyugvásban, a neroliolaj és narancsvirág-kivonat pedig elevenné teszi a (karácsonyi) szellemet.

1290 Ft / db

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása