Smink & Makeup

Essence “Merry Berry" trendkiadás

2015. november 22. Katushka

Az ünnepi szezon már a nyakunkon van! Az essence idén is szuper, karácsonyi termékekkel rukkol elő 2015 Decembertől az Essence “Merry Berry” trendkiadás keretein belül. A piros és viola színek találkoznak a csillogó arany és réz árnyalatokkal. Az illatosított testpermet gyönyörű fényt és csillogást ad az arcnak és a nyak vonalának, amellett, hogy maga a termék megjelenése is elragadó! A hajpermet pedig aranyló csillogást biztosít, szuper illattal.

essence_merry_berry_5.jpg

essence merry berry – szemhéjpúder

Ragyogjon a szemed! A magasan pigmentált szemhéjpúderrel viola és réz színekben elragadó sminket varázsolhatsz magadnak egy kis metál hatással fűszerezve. 

  • 01 The Perfect Dress
  • 02 The Masked Ball

essence_merry_berry_1.jpg

Javasolt fogyasztói ár: 749 Ft

 

essence merry berry – ajakrúzs

Fényes vagy matt?! A hosszantartó ajakrúzs sötétlila, lila és élénk piros színekben tökéletes kiegészítője a karácsonyi sminknek. A két lila árnyalat enyhe csillogást, míg a piros szín matt hatást biztosít az ajkaknak.

  • 01 Let's the berry-tales begin
  • 02 Pink & perfect
  • 03 Red rocks

essence_merry_berry_3.jpg

Javasolt fogyasztói ár: 849 Ft

essence merry berry – highlighter púder

Csillogó csillagok. A highlighter könnyed, púderes textúrája édes kis csillagos mintával a kiadás egyik legédesebb darabja. A púder visszafogott arany csillogást ad az arcnak.

  • 01 I love my golden pumps

essence_merry_berry_4.jpg

Javasolt fogyasztói ár: 1249 Ft

essence merry berry – illatosított arany testpermet

A púderszerű textúra gyönyörű csillogást ad az arcnak és a nyak vonalának a káprázatos megjelenésért. A kerek, arany üveges kiszerelés, a régi idők parfümjeit idézi fel, mely a fürdőszobaszekrény legkiemelkedőbb darabja lesz.

  • 01 i love my golden pumps

Javasolt fogyasztói ár: 1299 Ft

essence merry berry – hajpermet

Illat és ápolás! A speciális hajpermet azon kívül, hogy gyönyörű arany csillogást kölcsönöz a hajnak, szuper illattal is párosul, mely a jól ismert essence “like a party of my life” illattal megegyezik. A hajpermet használatával a haj könnyen fésülhetővé, puhává és fényessé válik.

  • 01 i love my golden pumps.

Javasolt fogyasztói ár: 1299 Ft

 

essence_merry_berry_6.jpg

 

essence merry berry – körömlakk

Ezen a télen a körmök sötétlila, csillogó lila és intenzív pirosas árnyalatokban fognak pompázni. A hosszantartó hatás, intenzív színnel és fényes befejezéssel párosul.

  • 01 The masked ball
  • 02 Purple with purpose
  • 03 Pink & perfect
  • 04 Ted rocks

essence_merry_berry_7.jpg

Javasolt fogyasztói ár: 749 Ft

essence merry berry – körömmatrica

Speciális vonalak! A trendi, öntapadós csíkok réz, arany és piros színekben, metál hatással, extravagáns manikűrt eredményeznek, melynek csak a kreativitásod szab határt.

  • 01 iIsave the last dance for you

Javasolt fogyasztói ár: 549 Ft

essence merry berry – műszempilla

Nem lehetsz túl csillogó a karácsonyi időszakban! A merry berry műszempillák ideálisak mindenki számára, ugyanis ez a szett két méretű szálas műszempillát tartalmaz, melyekkel meghosszabbítva a saját pillákat, könnyedén elérhető a drámai tekintet. A szett műszempilla ragasztót is tartalmaz.

  • 01 Tonight, i'll be the one

Javasolt fogyasztói ár: 1099 Fessence_merry_berry_8.jpg

Az essence “merry berry” trendkiadás elérhető 2015 Decembertől a Müller drogériákban.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása