Smink & Makeup

Essence “Winter? Wonderful!” trendkiadás

2015. november 24. Katushka

Az új essence “winter? wonderful!” trendkiadással minden télimádó szívét felmelegítjük 2015 Decembertől, de akik nem szeretik a hideg időszakot, ők is számos olyan terméket találnak ebben a kiadásban, ami segít vidáman átvészelni a hideg, téli hónapokat. Jeges téli színek -  fehér, kék, jeges-szürke – találkoznak a meleg nude színekkel – pink, világos barack – melyek így együtt csodálatos színkombinációt alkotnak. A trendi téli kiadás magába foglal négy csodálatos körömlakkot “fagyos” és “kristályos” hatással és egy szuper ajakolajat visszafogott és intenzív pink színekben. A limitált kézkrém hidratálja a kiszáradt kezeket, mely a téli, szeles időszakban rendkívül fontos.

essence-winter-wonderful-2015-winter-collection.jpg

essence winter? wonderful! – szemhéjpúder paletta

A szemhéjpúder paletta 5 különböző színt tartalmaz – fehér, szürke, pink, világosbarna, sötétbarna – csillogó vagy matt hatásokkal, így a paletta alkalmas a különböző sminkek elkészítésére. Ráadásként a palettát aranyos hópehely és jégkristály minta borítja.

essence-winter-wonderful-2015-winter-collection-2.jpg

  • 01 all ice on me!

Javasolt fogyasztói ár: 1399 Ft

essence winter? wonderful! – szemceruza

A winter wonderful szemceruza jeges fehér és rozé színekben használható a szemhéjon és a belső vízvonalon is. A fényes, csillogó hatásért.

  • 01 cold as eyes
  • 02 eye candy

essence-winter-wonderful-2015-winter-collection-4.jpg

Javasolt fogyasztói ár: 749 Ft

essence winter? wonderful! – ajakbalzsam

Az átlátszó ajakbalzsam csillámokkal garantálja a ragyogó megjelenést a karácsonyi időszakra. Emellett pedig hidratálja, ápolja az ajkakat, így az eredmény puha, ápolt ragyogó ajkak.

  • 01 the eternal ice

Javasolt fogyasztói ár: 749 Ft

essence winter? wonderful! – ajakszínező & olaj

Az ajakolajak manapság elengedhetetlen kiegészítő minden női táskának – táplálják az ajkat az olajban lévő értékes összetevőkkel, puha, selymes hatást eredményezve. Az ajakszínező hatásnak köszönhetően az ápolás mellett az ajkak gyönyörű színt is kapnak, világos vagy intenzív pink színekben.

  • 01 if kisses were snowflakes
  • 02 I'd send you a blizzard

Javasolt fogyasztói ár: 1099 Ftessence-winter-wonderful-2015-winter-collection-3.jpg

essence winter? wonderful! – pirosító

A háromszínű pirosító friss arcszínt eredményez – még a téli fakó időszakban is. Pink, barack és nude színek tökéletes összangja találkozik ebben a pirosítóban, jégkristályos dombornyomott kivitelezésben.

  • 01 winter kissed cheeks

ess_winterwonderful_blush.jpg

Javasolt fogyasztói ár: 1099 Ft

essence winter? wonderful! – körömlakk

Négy szín, négy hatás. Fehér “fagyott” hatással, fél-matt világos kék, “jeges” kék és “kristályos” pink színek közül válogathatunk.

  • 01 the frosted
  • 02 the semi matt
  • 03 the iced
  • 04 the crystallized

Javasolt fogyasztói ár: 649 Ft

essence winter? wonderful! – fedőlakk

Jeges fedés. A fedőlakk glitter összetevőkkel izgalmas, jeges manikűrt eredményez. Egyszerűen vidd fel a fedőlakkot a színes körömlakkra a ragyogó, jeges hatásért. Garantáltan egyedi megjelenést biztosít.

  • 01 a winter's tale

Javasolt fogyasztói ár: 749 Ftessence-winter-wonderful-2015-winter-collection-5.jpg

essence winter? wonderful! – kézkrém

A kezünknek nagy szüksége van az ápolásra a téli hónapokban. A limitált kézkrém hidratálja, puhává és selymessé varázsolja a kezed – akkor is, ha a hőmérséklet 0 fok alá süllyed.

  • 01 you melt my heart

ess_winterwonderful_hand_balm.jpg

 

Javasolt fogyasztói ár: 749 Ft

Az essence“winter? wonderful!” trendkiadás elérhető 2015 decembertől a Dm drogériákban.

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása