Smink & Makeup

Születésnapi nyereményjáték - PUPA Milano

2016. április 06. Katushka

Aki hűséges olvasója a blognak, az tudja, hogy az április fontos számomra. Ennek sok oka van. Az egyik és a legfontosabb, hogy 11-én lesz 2 éves a kisfiam. A második, hogy a blog április 13-án lesz 5 éves. A harmadik pedig az, hogy 21-én én leszek 30 éves :) De hogy elég legyen a számokból, emiatt a sok örömteli alkalom miatt ez a hónap a nyereményjátékokról fog szólni a blogon! Szebbnél szebb ajándékcsomagokat lehet majd nyerni, csak kövessétek az oldalt.img_2411.JPG

Az első játékban ezt a hatalmas PUPA Milano ajándékcsomagot nyerhetitek meg. Nem kell mást tenni, mint likeolni és megosztani ezt a posztot a Facebookon, valamint kommentbe betagelni két ismerősödet, akivel megosztanád a nyereményt + követni az instagramon.

A játék most indul és április 11-ig (hétfő éjfél) tart. Minden jeles napon lesz egy játékzárás :)

Hogyan juthatsz a nyereményhez?

Az ajándékcsomagot postán juttatom el a nyertesnek, akit emailben fogok értesíteni április 12-ig. A nyertes április 13-ig jelentkezhetnek emailben. Ha a nyertes nem jelentkezik a megadott időpontig, akkor új sorsolásra kerül sor, amelynek során hasonlóan járunk el. A játékot nem a Facebook szervezi. Egy személy egy érvényes nevezést adhat le. 

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása