Smink & Makeup

Augusztusi AVON újdonságok

2016. július 18. Katushka

Mint minden hónapban, augusztusban is számíthatunk az AVON-tól is néhány izgalmas és szemrevaló újdonságra. Lássuk, mire is számíthatunk a nyári szünet utolsó hónapjában.

Sminkek

AVON 3 az 1-ben Kőpúder

Az ideális külsejű arcbőr nyáron is elengedhetetlen. A praktikus 3 az 1-ben AVON Kőpúderrel friss és matt bőrt varázsolhatunk magunknak pillanatok alatt, akár útközben is. A Kőpúder mattítja a fénylő bőrt, segít elfedni a bőrhibákat, miközben kiegyenlíti a bőrtónust.

kopuder_cool_1999_ft_1008_2_4.jpg

Ajánlott fogyasztói ára: 1 999 Ft

AVON Kontúrozó duó

Napjaink sminktrendjének egyik meghatározó eleme a kontúrozás. Ez tulajdonképpen az arc karakterének sötét és világos színekkel való hangsúlyozása, formálása. Ehhez első lépésként nézzünk tükörbe és tanulmányozzuk arcunkat – hol világosabb az arcunk, illetve hol vannak rajta természetes árnyékok. Kontúrozáskor ezeket a világos részeket kiemeljük, a sötétebb részeket pedig sötétítjük. Ezzel az árnyalással egyrészt kifejezőbb, élettel telibb lesz az arcunk, másrészt orvosolhatjuk, ha az alapozót követően homogén lett a bőrünk, ami elrejtheti a legfontosabb karaktervonásokat.

konturozo_duo_3229_ft_1626_1.jpg

Hogyan használjuk?
Elsőként a sötétebb bronzosítót vigyük fel az orr oldalára, a hajvonal mentén, valamint az arccsontok alá, majd dolgozzuk el egy kontúrecset segítségével. Második lépésként használjuk a highlightert a homlok közepén, az orron, az állon, a szemöldökök alatt, illetve az arccsontunk fölött.

Avon Tipp:
Kontúrozáshoz válasszunk hosszúkás, lapos fejű kontúrecsetet, hiszen ezzel tudunk a legjobban dolgozni.

Ajánlott fogyasztói ár: 3 229 Ft

AVON Luxe intenzív bársonyos szemceruza

Az új bársonyos Luxe szemceruza gazdag állagú, ugyanakkor puha, így könnyedén dolgozhatunk vele. A ceruza másik vége egy lágy satírozó szivacsot tartalmaz, amellyel ellenállhatatlan füstös szemsminket készíthetünk magunknak pillanatok alatt.

avon_luxe_szemceruza.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 999 Ft

AVON Big Colour szemceruza

Az új AVON Big Colour szemceruzával ragyogó színekkel ékesíthetjük tekintetünket. Puha és krémes textúrájának köszönhetően könnyedén varázsolhatunk magunknak vidám, illetve a vízálló formula jóvoltából egyben tartós sminket. Használhatjuk szemceruzaként vagy egész szemhéjunkon szemfestékként egyaránt.

avon_big_colour_szemceruza.png

Ajánlott fogyasztói ár: 2 099 Ft

AVON Shine Burst szájfény

Megérkeztek a júliusban debütált Shine Burst ajakrúzsok párjai, a Shine Burst szájfények. A rúzsokhoz hasonlóan a szájfények is kirobbanóan élénk színekben kaphatóak, amelyek fantasztikus ragyogást és hidratált érzetet kölcsönöznek ajkainknak. Válasszuk ki a kedvencünket a 10 frissítő árnyalat közül, majd borítsuk csábító ragyogásba szánkat a puha szivacsos applikátor segítségével.

shine_burst_szajfeny_1398_ft_mood.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 398 Ft

Körömlakkok

AVON BB 7 az 1-ben körömlakk

A mindennapi arcápolás ünnepelt sztárjai, a BB krémek – azaz Beauty Balmok – az AVON-nál már körömlakként is megjelentek. Hogyan? Egy speciális 7 az 1-ben körömlakk formájában, mely egyrészt egyenletesebbé teszi a köröm felszínét, elfedi a köröm kisebb hibáit, erősíti és UV-szűrővel védi azokat. Mindemellett természetes hatású, krémes színekbe öltözteti körmeinket, így ápolt, egészséges megjelenést kölcsönöz.

bb_7_az_1-ben_koromlakk_mood_2.jpg

avon_bb_koromlakk.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 398 Ft

Bőrápolás

AVON Clearskin újdonságok

Az AVON Clearskin újdonságai három lépésben segítenek megszabadulni a bosszantó, aprócska mitesszerektől. A mitesszerek elleni harc első lépéseként tisztítsuk meg az arcunkat alaposan a 2% szalicilsavat tartalmazó 3 az 1-ben arctisztítóval, amely megszabadít minket az elhalt hámsejtektől. Ezt követően hívjuk segítségül az új mitesszereltávolító eszközt, melynek köszönhetően higiénikusan távolíthatjuk el még az igazán makacs példányokat is. Ehhez nyomjuk a mitesszerek eltávolítására szolgáló oldalt közvetlenül a mitesszer fölé és gyengéden távolítsuk el vele az aprócska szennyeződést. Az eszköz másik oldalát gríz eltávolítására is használhatjuk. Végül mossuk át arcunkat és távolítsuk el a maradék szennyeződést a 0,5% szalicilsavat tartalmazó fehér agyagos 3 az 1-ben arctisztítóval, majd élvezzük a tiszta arcbőrünk érzését.

clearskin_feher_agyagos_3_az_1-ben_arctisztitok_1.jpg

AVON Tudtad-e?
Az agyagok rendkívül gazdagok különféle értékes ásványokban, mint a szilícium, alumínium, magnézium, kálcium, vas, foszfor, réz, cink, szelénium, kobalt, vagy a mangán. Tisztít, elősegíti a szennyeződések eltávolítását, feljavítja a bőr állapotát.

Ajánlott fogyasztói árak:

Clearskin Fehér agyagos 3 az 1-ben arctisztító mitesszeres bőrre 0,5% szalicilsavval: 999 Ft
Clearskin Fehér agyagos 3 az 1-ben arctisztító mitesszeres bőrre 2% szalicilsavval: 999 Ft
Clearskin mitesszereltávolító: 999 Ft

AVON Anew mindennapi arcradír minden bőrtípusra

Az ANEW új, mindennapi használatra is alkalmas arcradírja gyengéden hámlasztja a bőrt, radírozza le az elhalt hámsejteket és távolítja el még a vízálló sminket is arcunkról. E mellett javítja a bőr tónusát és textúráját. Minden bőrtípusra, normál és zsíros bőrre egyaránt használható.

anew_mindennapi_arcradir_minden_bortipusra_1599_ft_4567_4_2.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 599 Ft

AVON Planet Spa Relaxing Provence Spa termékcsalád

Az AVON legújabb Planet Spa családja provance-i hangulatot varázsol fürdőszobánkba. Egy kimerítő nap után vegyünk egy relaxáló habfürdőt, mely a benne lévő levendulakivonatnak köszönhetően nyugtatja a testet és az érzékeket egyaránt. Ezt követően hidratáljuk bőrünket a testápoló balzsammal, mely selymesen puhává varázsolja a bőrt. Amennyiben napközben is fel szeretnénk idézni ezt a pihentető élményt, akkor vigyük magunkkal a Hidratáló és relaxáló kézkrémet, amely gazdag és krémes formulájának köszönhetően könnyen beszívódik, hidratálja a kezet a nap bármely szakában.

planet_spa_relaxing_provance_spa_szett.jpg

AVON Tudtad-e?
A levendulát nem csupán szép színe és igéző illata miatt szeretjük, hanem a benne található kozmetikai és aromaterápiás szempontból értékes hatóanyag miatt is. Kellemes relaxálást biztosít mind a testnek, mind az érzékeknek. A levendulakivonat nyugtatja a száraz bőrt, az értékes E-vitaminnal együtt pedig gondoskodik a hidratálásról és a relaxáló ápolásról.

Ajánlott fogyasztói árak:

Planet Spa Relaxing Provence Spa kézkrém: 1 099 Ft
Planet Spa Relaxing Provance Spa habfürdő: 1 699 Ft
Planet Spa Relaxing Provance Spa hidratáló testápoló balzsam: 2 199 Ft

AVON Senses Peaceful Tuscany krémtusfürdő

Indítsuk a napot nyáron egy illatos és egyben tápláló tusolással. Az AVON új Senses Peaceful Tuscany krémtusfürdő olívaolajjal ápolja bőrünket, miközben a narancsvirág kellemes illata öleli át érzékeinket. A kettő együtt pedig egy hamisítatlan toszkán nyaralás érzését idézi elő.

senses_peaceful_tuscany_kremtusfurdo_3.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:

Senses Peaceful Tuscany krémtusfürdő (250 ml): 669 Ft
Senses Peaceful Tuscany krémtusfürdő (500 ml): 1 099 Ft

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása