Smink & Makeup

Szépségtrükkök azoktól a hölgyektől, akikre érdemes felnézni

2017. március 12. Katushka

Nagyon sok korombelitől hallom azt az elképesztő mondatot, hogy csak éljük meg a 70 évet, az már jó lesz. Én nagyon felháborodok ezen, mert miért elégednénk meg ezzel a korral?! Tenni kell azért, hogy minél egészségesebbek legyünk és talán a sors is kegyes lesz az emberhez, hogy minél tovább élhessen egészségben. A másik fele a dühömnek az talán, hogy rettegek a halálról és ha csak egy pillanatig is komolyabban belegondolok, pánikrohamot kapok... A lényeg, hogy ha valaki eléri a szép kort, nem kell elhagynia magát. Sokszor mondják a fiatalok az idősebb nénikre, még azokra is akik ízlésesen vannak kifestve, vagy ki van lakkozva a körmük, hogy minek csinálják ezt? Nekik már nem mindegy? Nem is értem, hogy képzelik, hogy ilyen mondatok hagyják el a szájukat...

Attól még, hogy valaki idősebb, miért ne viselhetne korához illő sminket, vagy lakkozhatná ki a körmét? Nyilván vannak kirívó esetek, amikor tényleg nem a néni korához illő rúzst visel például, de ilyet azért ritkábban látni. 

Az Allure magazin készített egy videót néhány igencsak tiszteletre méltó korú hölgyről, akik elmondanak néhány, általuk igencsak sokáig tesztelt beauty trükköt, melyeket mi fiatal csajok is megfogadhatunk, például a rúzs használatát pirosító helyett, így valóban szép összhang lesz a rúzsunk és a pirosítónk között. A lényeg, hogy szépen el legyen dolgozva.

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása