Smink & Makeup

Teszt - AVON Spectralash szempillaspirál

2017. március 25. Katushka

Most, hogy év elején megújult az AVON sminkvonala, vagyis kicsit szofisztikáltabb lett, volt szerencsém kipróbálni az új szempillspiráljukat, ami kicsit másabb, kicsit extrább, mint általában a szempillaspirálok. Nem az ő találmányuk, mert tuti, hogy kb 10 évvel ezelőtt már láttam ilyen szempillaspirált, de az tuti, hogy most talán csak náluk van ilyen a kínálatban.

mark_spectralash_szempillaspiral_2099_ft_0455_6_1.jpg

Ami igazán izgalmassá teszi ezt a szempillaspirált, hogy 3 féle képen használhatjuk, attól függően, hogy milyen hatást szeretnénk a pilláinkkal elérni. A spirál végén van egy tekerhető fokozatállító, amivel választhatunk az 1-2-3 fokozat között. A tapasztalataim alapján ez a termék nem kifejezetten göndöríti a pillákat, nem is hosszítja extrán. Sokkal inkább a volumennel játszik. Nem csomósítja a pillákat. Arra viszont érdemes figyelni, hogy két rétegben érdemes felvinni a festékanyagot a pillákra, mert úgy lesz minden fokozat valós hatású.

Értelem szerűen az első fokozatban nagyon természetes hatást tudunk elérni. Viszonylag kevés festékanyag kerül ekkor a spirál keféjére. Nem lesz túl drámai a hatás. A spirál keféje klasszikus kialakítású, így jól és kényelmesen használható.  

fotorcreated_5.jpg

A kettes fokozatban már egy picit több festékanyag kerül a kefére, de én úgy láttam, hogy túl nagy különbség nincs az első és a második fokozat között, éppen csak minimális.

fotorcreated_10.jpg

A harmadik fokozat viszont már egy drámaibb hatást ad a pilláknak, ha az első és a harmadik fázist nézzük. Szép, dús pillákat ad.

fotorcreated_9.jpg

A termék egyébként nem vízálló, nem szárítja a pillákat és nagyon kényelmes viselet. Egész nap szépen a helyén marad, nem kenődik el és szemestéklemosóval könnyedén eltávolítható. Ébenfekete színben elérhető, nagyon kedvező áron, főleg ha azt vesszük alapul, hogy egy terméken belül háromféle szempillaspirált kapunk.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása