Smink & Makeup

Piros csillámos rúzs, ami nem is rúzs - teszt

2011. október 24. Katushka

Amikor először láttam ezt a "rúzs ceruzát" nem tudtam hova tenni. Sokáig hezitáltam, hogy kipróbáljam vagy sem, mert őszintén szólva nem fűztem hozzá sok reményt, de azt nem tudom megmagyarázni, hogy miért. De úgy voltam vele, hogy végül is egyáltalán nem drága, egy próbát megér. Kiválasztottam a webshop-ban a legdögösebb színt és megrendeltem. 

Nem hittem el!!!!

Rá kellett jönnöm, hogy ez a világ egyik legjobb rúzsa. Amellett, hogy elképesztően szép színe van, nagyon lágy, és igazán erős fedésű. A piros csillámok benne pedig már csak a "hab a tortán". És nem csalás nem ámítás ez egy ceruza, más néven, egy ceruzába zárt rúzs (Lip lacquer Crayon). Szájfény nem szükséges rá, mert nagyon szép fénye van, ami a textúrájából és az apró piros csillámokból fakad. Egy rétegben tökéletesen fed, és 2-3 órát bír. A szájat nem szárítja, hidratáló mehet alá, de nem kötelező.

Amikor először kipróbáltam nekem egyből a karácsony jutott eszembe. Nekem a színe és a csillámok azt juttatták eszembe. De nem kell karácsonyig várni, mert szerintem tökéletes viselet egy partyra is. Táskában kényelmesen el fér, nem foglal sok helyet. Méretét tekintve akkora mint egy jumbo pencil.

Nekem eddig 2 színben van. Az egyik a képen is látható Cherry Red, a másik pedig a Ballet Pink. Az utóbbi egy nagyon halvány, irizáló rúzs, de őszintén szólva ez annyira nem rabolta el a szívem mint a Cherry. Nem is igazán látszik. Még nem próbáltam ki ezt a kombót, de lehet, hogy egy sötétebb rúzst viszont szépen fel lehet vele dobni. Majd kipróbálom és beszámolok róla.

Én ezt a két terméket a Makeup plázából rendeltem 1 500 forintért és csak ajánlani tudom mindenkinek! :)

P.S.:

És tökéletesen passzol az OPI Too hot pink to hold'em lakkomhoz :P

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása