Smink & Makeup

Hivatalosan is itt a Garnier BB

2012. január 21. spacegirl

A héten voltunk a Garnier sajtótájékoztatóján, amivel hivatalosan is megkezdődött a már beharangozott "BB forradalom". A Garnier BB tavaly augusztusban érkezett Európába, és kb. ettől kezdve egyes üzletekben elérhető volt itthon is. Mostantól indul viszont a hivatalos hazai forgalmazás, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag mindenhol elérhető lesz és persze kampány is kapcsolódik hozzá, azaz nem csupán egy viszonylag szűk, kozmetikumok után erőteljesen érdeklődő kör ismeri majd.

A Garnier BB krémje nem kevesebbet ígér, mint hogy egyetlen krémmel egységesíti a bőrszínt, hidratál, csökkenti a pirosságot, ragyogóvá teszi a bőrt és véd az UV-tól (SPF 15). Ami az összetételét illeti, tartalmaz hidratáló és ránctalanító anyagokat: lipidure-t, glicerint és hialuronsavat, továbbá szépítő összetevőket: C-vitamint és ásványi pigmenteket. A Garnier BB krém további előnye, hogy az ázsiai változatoktól eltérően az európai bőrszínhez lett kifejlesztve.

A Garnier BB-je 50 ml-es kiszerelésben, és két, világos, illetve normál színben érhető el. Ajánlott fogyasztói ára 2.199 Ft.

Ami a saját tapasztalatot illeti vele, a héten már elkezdtem használni, de még korai lenne véleményt mondani róla pár nap után. Előljáróban annyit mondnék, hogy az általam kipróbált Missha BB krémeknél jóval sűrűbb, nehezebb krémről van szó, és a világos árnyalat is elég sokkal sötétebb, mint az ázsiai krémeknél. Az ára sokkal kedvezőbb, így itt elsősorban egy ár/érték arányra vonatkozó összehasonítást tehetünk majd, minőségben nehéz lenne felvenni a versenyt kétszer, háromszor, sőt akár négyszer annyiba kerülő krémekkel!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása