Smink & Makeup

Cukorka Palvin Barbival: L'Oreal Paris Miss Candy kollekció

2012. május 21. spacegirl

Miss Candy GM 6H.jpg

Hozzánk is megérkezett a L'Oreal Paris nyári kollekciója, a Miss Candy, méghozzá egy üveg pehelycukor társaságában. A kampány arca természetesen Palvin Barbi, a L'Oreal Paris új szépségnagykövete.

Miss Candy Infaillible-Portrait_S.jpg

Akárhogy nézzük, ez a kampány telitalálat, Barbihoz tökéletesen illik ez a friss és kacér stílus, na meg a cukorka sminkek! Ezzel a kollekcióval L'Oreal Paris szépen nyitott a fiatalabb korosztály felé is, mind Barbi személye, mind a kollekció élénk színei és cukorka hangulata ezt tükrözik.

A kollekció része 5 új szín a csodálatos Color Infallible szemhéjpúderekből, a cukorkát idéző Glam Shine Miss Candy Gloss szájfények és Color Riche Le Vernis körömlakkok.

A Lash Architect 4D szempillaspirál mellett szerintem a Color Infallible szemhéjpúder monók a L'Oreal Paris legjobb termékei. Finom a textúrájuk, nem hullanak le a felvitelkor, tökéletesen pigmentáltak és egy jó alapon egész nap tartósak maradnak! Hihetetlenül jó termékek a drogériás kategóriában (és azon túl is!), bár kétségtelen, hogy nem olcsók (2.419 Ft/db). Nekem most már hat szín van meg belőle, gyönyörűek tényleg!

Miss Candy - Color Infallible turkiz.jpg

Miss Candy - Color Infaillible  004 Forever Pink.jpg

Miss Candy - Color Infallible 033.jpg

Miss Candy - Color Infallible 036.jpg

Miss Candy - Color Infallible 037.jpg

A Glam Shine Miss Candy Gloss szájfények azok, amik igazán felelnek a Miss Candy kollekció cukorka hangulatáért. Nagyon izgalmasan néznek ki és érdekes, gyümölcsös illatuk van. Ajánlott fogyasztói áruk 2.849 Ft.

Miss Candy - Glam Shine.jpg

A Color Riche Le Vernis körömlakkok rengeteg színben elérhetők, jó minőségűek és helyes kis kiszerelést kaptak. Végre egy olyan lakk, aminek nem kell a felét kidobni! A Color Riche Le Vernis körömlakkok ajánlott fogyasztói ára 1.299 Ft.

VERNIS koromlakk 202-210 - csoport_1.jpg

Hogy tetszik nektek ez az új kollekció?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása