Smink & Makeup

Multifunkciós sminktermékek

2012. június 13. spacegirl

multifunkcios.jpg

Két trend ütközik mostanában egymással: egyrészt az, hogy minél többféle terméket vásárolj meg, minden területre valamilyen külön okosságot: minden arcszegletre más krémet, szemöldökpúdert, highlightert stb. A másik trend pedig ennek pont az ellenkezője, a mindent az egyben kínáló termékek: elég mondjuk a mostanában nagy menetelésbe kezdett bb krémekre gondolni. Persze nemcsak azokat a termékeket lehet több területen használni, amelyeknek a reklámjában ezzel érvelnek. Íme néhány tipp, hogy mit mire használhatsz az alap funkcióján túl!

  • A korrektor használható szemhéjpúder alapként is. Vidd fel vékony rétegben a szemhéjadra és szépen beletapad majd a festék és annak színét is erősíti.
  • Bőrszíntől függően egyes szemhéjpúderek is használhatók kontúrozásra. Világosabb bőrszín esetén például egy szürkésbarna árnyalat.
  • A krémes pirosító az igazi multifunkciós termék, használható rúzsként, szemfestékként és persze pirosítóként is.
  • A szempillaspirált sem csak a pillákra lehet használni, egy világosabb barna változat tökéletes a szemöldökre is. Óvatosan töröld le a felesleget az applikátorról, mielőtt használod, majd óvatosan fésüld át vele a szemöldöködet.
  • Az egyszerű nyári highlighter pedig nem más, mint egy színtelen ajakbalzsam! Vigyél fel belőle egy keveset az arccsontod felső részére és már kész is!

Nektek van olyan terméketek, amit több célra is szoktatok használni?

via Beautylish

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása