Smink & Makeup

Teszt: IsaDora Papagayo Coral Glow 163 rúzs

2012. július 09. Katushka

Korábban már olvashattátok az IsaDora Papagayo kollekcióról, azon belül is a Tropical Pink rúzsról. Most jöjjön a kollekció másik rúzsa, a Coral Glow. Nevéből is adódik, hogy korall árnyalatú a rúzs.

Isadora_Perfect_Moisture_Lipstick_163_coral_Glow (8).jpg

Isadora_Perfect_Moisture_Lipstick_163_coral_Glow (11).jpg

Csomagolását tekintve ez is ugyan olyan, mint a többi IsaDora rúzs, műanyag tokban, kitekerős rúzs. A kupak előnye, hogy van egy kis kiálló bütyök, ami abban segít, hogy a záró kupak biztosan a helyén maradjon, így nem kell olyan balesetekre számítani, hogy a kupak leesik, és a rúzs összekeni a táskánkat. Tehát a csomagolásban nincs semmi extra, teljesen puritán, de nem is ezért vesszük meg. Ha még a csomagolás is extra lenne, biztosan nem annyiba kerülne amennyibe.

Isadora_Perfect_Moisture_Lipstick_163_coral_Glow (10).jpg

A rúzs maga jól kenhető és egészen jól pigmentált. Elég egyszer átmenni az ajkakon. Az állaga nem olyan krémes mint a Tropical Pink volt, de valószínű ez annak köszönhető, hogy matt finishű - milyen szép magyar szó... :). A képen úgy tűnik mintha selyemfényű lenne, de én ezt felvitel után nem tapasztaltam.

Isadora_Perfect_Moisture_Lipstick_163_coral_Glow (2).jpg

Tartósságát tekintve pár óra garantált evés ivás mellett, de nem is tartós rúzsnak árulják. Sokkal inkább a hidratáló hatását emelném ki, ami tényleg jól működik. A szín kopása után is megmarad a puha érzet. Egyenletesen kopik és lemosáskor nem fogja meg a szájat, tehát könnyen eltávolítható sminklemosóval.

Ha egy kis fényt szeretnék becsempészni, akkor használhatunk rá egy kis áttetsző szájfényt, vagy a hozzá tartozó korall szájfényt, ami szintén a Coral Glow nevet kapta.

Isadora_Perfect_Moisture_Lipstick_163_coral_Glow (7).jpg

(Coral Glow szájfénnyel)

Ez a szín nem csak, hogy most trendi, de nyári és vidám színe miatt a nap bármelyik szakában használható :)

Isadora_Perfect_Moisture_Lipstick_163_coral_Glow (3).jpg

(szájfény nélkül)

Isadora_Perfect_Moisture_Lipstick_163_coral_Glow (6).jpg

(Coral Glow szájfénnyel)

Ezt a rúzst megvehetitek bármely Douglas üzletben. Ára: 3 290 forint. 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása